probaj, oznaci folder te stisni shift i del istovremeno
naime,neki dan sam skinula program sa patchom unutra...i kada sam pokusala otvoriti folder u kojem je taj patch javio mi je da je pristup onemogucen...izasla sam i probala obrisati doticni fajl...ali nisam uspjela...
probala sam i uci u safe modeu ali nije uspjelo...probala sam i system restore i ni to nije pomoglo...
naime,folder je sada prazan...samo ima jos jedan folder u njemu koji je takoder prazan...skenirala sam komp i nije nasao nikakav virus,a adaware i spybot nisu takoder nista nasli
e sad...kako da ja to obrisem????
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
probaj, oznaci folder te stisni shift i del istovremeno
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
nece...probala sam i sa unlockerom (zerobravo preporucio) medutim ni on nije mogao obrisati...oznacila sam da ga obrise nakon ponovnog dizanja sistema...restartala komp i opet ga nije obrisao...
jedina mi je sreca sto nema virusa pa ono...ali me zivcira tamo..
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Probaj ga preimenovati pa samo Delete da ga makne u Recycle bin i onda isprazni kantu.
nemrem ga preimenovat...mogu preimenovat samo folder u kojem je...
znaci imam folder "incredi" a u njemu se nalazi folder "Patch"...
e "incredi" sam preimenovala u "ok" misleci da cu ga moci obrisati...ali nemrem...a "Patch" nemrem ni obrisati ni preimenovati...probala sam sa unlockerom, killboxom,moveonboot i ne ide....
R.I.P.-16.10.2007.
onda još samo mogu predložit čišćenje registrya pa restart i brisanje sa Shift+Delete i ako ne bude htio ni poslije toga ostao sam bez ideja
P.S.U propertiesima tog "Patch" foldera makni Read only i onda apply pa tek onda ovaj postupak gore.
Možda imaš kakav permission na njemu pa zato neće? Desni klik na folder -> Properties -> kartica Security -> klikni na svoj user name i vidi na čemu dole stoje kvačice te ako je koja na Deny, prebaci na Allow -> OK. U slučaju da ne vidiš karticu Security, odi na Start -> Control Panel -> Folder Options -> kartica View -> dole isključi Use simple file sharing -> OK i ponovi ovo gore.
Sljedeće što mi pada na pamet je možda probati iz Recovery Console, nekakve Live distribucije Linuxa i sl.
možda je zaražena virusom
a ako ništa neće probaj ovako
u notepadu napiši
DEL (C:\Documents and Settings\USERNAME\Desktop\ok\*.*)
(C:\Documents and Settings\USERNAME\Desktop\ok\*.*)
i to kad budeš spremala spremi kao bat (ovako "brisanje.bat") i to pokreni
Ovo bi trebalo radit, ali mi je čudno kako to nijedan program to nije uspio zbrisatIzvorno postao OuttaControl
![]()
![]()
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
možeš ga izbrisat sa ashampoo winoptimizerom
evo...probala sam do sad sve sto ste rekli...jedino jos skidam ovo kaj mi je ijelec napisao pa cemo vidjeti...
nista nije pomoglo...
u securityju mi je sve na allow osim posljednje stavke (special permissions) ali to ni ne mogu promijeniti...odnosno,nije ni na allow ni na deny...i nemrem stavit kvacicu ni ja jedno od tog...
s cim god pokusam pobrisati javlja da provjerim je li disk pun ili copyrighted te da nije mozda u upotrebi...
tomot,nema virusa...barem nije naden...njega sam tri put skenirala,dva puta sam skenirala cijeli komp...adaware i spybot nista ne nalaze...pocistila sam registry...i on dalje stoji na desktopu...
ne znam zasto,cak ni system restore nije pomogao
uglavnom idem sad probat s ovim ashampooom...pa vam javim...
ne pomaze ni ashampoo...grrrrrrrrrrrrrrrrrr
Zadnji uredio tutlek : 19-11-2006 u 16:33
R.I.P.-16.10.2007.
mozda ti je taj program pokrenut pa ga ne mozes izbrisati
pogledaj dolje u traci pa ga ugasi
ma nije bio pokrenut ni nis jer cim sam ga skinula nisam ga mogla otvoriti...tako da ono...
ali eto...stavila sam system restore na prije 2tj i uspio ga je zbrisat...samo sam sad izgubila hrpu podataka...
R.I.P.-16.10.2007.
Ne radi ti s file wiperom??? Onda stvarno neznam s čim ćeš izbrisat ja isto nisam mogao prije mjesec dana izbrisat jedan fajl ali sam uspio s tim.
Ah,žao mi je što si morala ić ovakvim načinom.Sigurno je keko sranje bilo s tim folderom.JooojIzvorno postao tutlek
![]()
![]()
![]()
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Šta si išla na system restore, ima još jedan način s permissionsima no sad je već kasno...
a šišaj ga sadhehe ...nema veze...
ali domy,svejedno reci pa ono...da ostane u ovoj temi ako ce se nekome dogoditi slicno (a mozda i meni opet...)
R.I.P.-16.10.2007.
Promjeniš vlasništvo nad tim folderom:
desni klik na njega -> Properties -> kartica Security -> Advanced -> kartica Owner -> klikneš na svoj user name -> kvačica na Replace owner on subcontainers and objects -> OK -> Yes -> OK
Na isti način možeš pristupiti System Volume Information folderu, recimo...
Jok, postojal je jednostavniji nacin, al vi deca neznate za CMD.
Enivej:
Run > CMD [Enter] > Napisati CD Desktop [Enter] napisati Dir/p [Enter] napisati DEL {naziv foldera/filea} [Enter]
gotovo....
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
smrt...probala sam to...to mi je zerobravo rekao da napravim...nakon sto ga unlocker nije obrisao...i nije pomagalo...
velim ti...niti jedan jedini program ga nije mogao obrisati...
R.I.P.-16.10.2007.
i mene je tak zivcirala jedna mapa, mjenjao imena i svakakve gluposti probao dok nisam skinuo programcic Unloker i obrisao bez problema
"bolje živjeti cijeli život kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi" (Bob Rock)
Bookmarks