probaj formatirat, ili ih probaj izbrisat sa nekim programom tipa "move on boot"
evo ovako naime u my docsu koji je na c disku u muzici imam folder sa 4 pjesme kada kliknem na neku od njih kom stane na 30ak sekundi i onda se tek selektuje ta pjesma. ako je probam otvoriti u nekom playeru PC se zaledi. probao sam ih izbrisati ali mi izbaci cyclic redundacy check error. sada bi volio izbrisati te pjesme,ne da mi treba prostor ali mi paraju oci jednostavnopa ako neko moze pomoci... na stranim forumima sam naletio na jednom da nema pomoci i da ce mi se vremenom disk totalno unistiti i svi fajlovi ce postati takvi (neki lik je imao isti problem pa su mu tako odgovorili) inace hd je neki od 200gb,dvije particije po 100gb.
probaj formatirat, ili ih probaj izbrisat sa nekim programom tipa "move on boot"
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
mislim da sam unlocker probao,ne pomaze... a joj ne radi mi se format citavog diska nemam vremena. hvala na linku ipak cu pokusati.
nakon restarta fajl je tu i dalje...
Mislim da fajl moras ponovno obrisat (s tim programom) nakon restarta koji ti sam program obavi...Ako ne uspije,onda pokreni sustav u safe modu i dodi do problematicnih datoteka. Mislim da ces ih moc i tako obrisat...
Kad upalis komp samo stiskaj F8 dok god ti se ne pojavi lista nacina za pokretanje sustava (tako je skoro na svim kompovima). Negdje pri vrhu odaberi safe mode i stisni enter. Pricekaj da se sustav podigne i onda pokusaj obrisat file-ove...
Ako ti Unlocker ne radi, razmisli dal ti disk ima bad sectora (smrzavanje kompa kod pokretanja pjesme, CRC error).
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Zadnji uredio X-FusIOn : 26-02-2008 u 22:52
ugasi system restore pa probaj opet s unloackerom...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Ili s unlockerom u safe modu!
Ja kada neki file nisam mogao pobrisati to sam radio s tuneupom.. neznam ali on je meni sve zivo briso kada nesto nisam mogao.. a i onako ga koristim jer drzi komp na stabilnom stanju i cisiti gomilu smeca sto ja nakupim.
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
mozes uploadat na rapid?
Evo ti link za Tuneup DOWNLOAD
Zadnji uredio The Judge : 27-02-2008 u 20:07
ne pomaze mi ni tune up utillities,ALI program je FENOMENALAN, jos samo nisam probao sa njime u safe modeu brisati ali ne vjerujem da ce ici,jer ovako mi pise da je izbrisano ali fajlovi i dalje stoje tu. a i defragmentiro sam disk nije pomoglo![]()
Jos ima jedna šema bez formatiranja diska. Lijepo ga iscupaj iz kompa u nakaci na koji drugi komp,kao slave,tako da se sustav ne podigne s tog tvog kur*evog diska vec s diska koji je master u drugom kompu. Mislim da ces tako uspjet to obrisat... Ako ne uspije,znas sta ti je za ciniti...
hmm zanimljivo,budem probao,hvala ekipa
Bookmarks