To je Alcoholova nativna ekstenzija, kreiraj virtualni drive sa alcohol i mountaj taj image pa ćeš vidjeti što je gore. Inače mislim da bi trebao imati .mdf i .mds...
Naime sta
skinuo sam neku igricu .. ugl fajl ima 3,5 GB extenzija je .mdf
i kad probam sa nerom otvorit kao taj image , on ga uopce ne prepoznaje !!
sa alkoholom sam vec jednom probo przit , on skuzi tu extenziju , sprzi uredno ,ali kasnije jednostavno dna DVDu nema nsiat!!
nista stavim ga u dvd rom i nis se ne dogodi , nit je prazan,nit kaze da nesto ima gore.
dakle..
dal da mozda skinem novi nero (sad imam 6606 ) ? jel u tom stvar?nekak sumnjam
![]()
To je Alcoholova nativna ekstenzija, kreiraj virtualni drive sa alcohol i mountaj taj image pa ćeš vidjeti što je gore. Inače mislim da bi trebao imati .mdf i .mds...
imam ja i jedno i drugo nije to problem
evo sacu probat to ka jsi reko
al opet ostaje pitanje zas je taj alkohol tak glup da mi ej sprzio igricu da se ne vidi iz WIN
Zato sto neke igre nemogu da se narezu direktno sa hard-disca nego mora da se napravi taj fajl kako bi igra radila...=Gruntovčan
al opet ostaje pitanje zas je taj alkohol tak glup da mi ej sprzio igricu da se ne vidi iz WIN
A ako neznas da radis sa alkoholom probaj ovaj program mnogo je jednostavniji.
ma imam i taj program .. brijem isti vrag.
inace prza je stara 2 god .. modza tzato?pioneer dvr106 d
Pa nero, barem meni nikada nije niti citao mdf ekstenzije.
Dakle, kako gog rece, alcohol i sve bi trebalo raditi...
...iako ima i nesto jednostavnije rijesenje...Daemon Tools...skines bilo gdje sa neta, prgram ima svega par MB, cita sve moguce i nemoguce image, naravno kreira ti virtualni opticki drive. Sa njim mora raditi!![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Evo sad imo raspravu s killom oko toga svega s tim vrazjim extenzijama ... ja sam ocito nesto krivo svatio .
Ne kuzim se u sav taj rad sa DVDima i virtual driveom i Alkoholom i sl .. al polako kuzim.
Stvar je u tome da sam ja mmislio da je .mdf za DVD isto sto i .nrg za cd - dakle jedan image file koji kad stavis przit fino sprzi igricu onako .. onako izvorno kaku ju je režiser zamislioodn ja sam misli oda fino napravi sve fajlove gore tipa fifa2006.exe readme.txt autorun.txt balbbla i sve odgovaajuce foldere.
Sad svacam kak to neki rade : mog usamo sprzit taj mdf fajl na DVD kao obican data dvd , fino ag sa Alkoholom s harda stavit u image , zbrisat s harda i igrat najnormalnije igricu!
a ja to prije nisam znao.
Ako imaš alcohol ne trebaju ti deamon toolsi, on isto sve čita i ima virtualni drive...Izvorno postao Bimbi
Naravno!Izvorno postao gog
Mislio sam ako za snimanje koristi Nero onda mu je za instalaciju i citanje image - a dovoljan i Daemon!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
ima i alcohol 52 ili 50 %, samo za virtualni drive, bez snimanja![]()
Bookmarks