Njegova duznost je da odrzava red u cetaoinici, a to je i ucinio. Zao mi je sto to nije ucinio jos prije. Za takve gluposti imas forum.hr pa se tamo igraj. Nhf.![]()
Malo prije je doticni moderator zatvoril 2 teme koje nije trebalo opce zatvoriti. Nisu krsena nikakva pravila niti je itko koga vrijeđal. Zato molim da se navedene teme ponovno otvore. Posto je tema u podforumu četaonica offtopic nije moguc
kaladont
...ili...ili...
Njegova duznost je da odrzava red u cetaoinici, a to je i ucinio. Zao mi je sto to nije ucinio jos prije. Za takve gluposti imas forum.hr pa se tamo igraj. Nhf.![]()
odkada je zabranjeno otvarati teme? Za boga milog ovo je forum! Istina dužnost mi je održavati red. Ali jel mu je dužnost i bezveze ključat teme? Pa zasto se onda ne zaključa tema što sad radite? Čemu ona koristi? ISto kao kolko je težak vaš fon? kak bi bilo da policajac iz čista mira počne hapsit ljude?
FatalERROR ako nisi vidio xlr se pozvao na drugu stavku
Sad jasno,a upravo su te dvije besmislene,znam da će se govoriti ima ih još (besmislenih tema) ali ove dvije su stvarno besmislene,ispada da autori tih tema nisu imali šta pametnije nego otvoriti temu s naslovom koji nema veze s vezom.2. U zadnje vrijeme je sve više besmislenih tema pa vas molim da se suzdržite od njihovog otvaranja.
teme koje nemaju aposlutno nikave veze s ničim,već su plod nečje mašte,a taj očito nije imao pametnijeg posla nego otvoriti temu kad ga pukne.Ali jel mu je dužnost i bezveze ključat teme
A tome slusi četaonica ako nisi skužio. Ovo mu nije prvi put da nezveze zatvara ili priše teme
da,ali tolike gluposti i ja bi pozatvarao,jer naslovi a ni sadržaj nemaju veze s zdravim umom,A tome slusi četaonica ako nisi skužio. Ovo mu nije prvi put da nezveze zatvara ili priše teme
šta je ovo????????????? ili ????????? nema smisla,jednostavno nema,kao da desetogodišnjaci to pišu.Igra ili ovo ili ono
Napisete nesto npr. auto ili motor?
prvo što sam pomislio da je pasta za zube na kojoj piše cafe.mobil a kad sam vidio samo sam zaobišao temukaladont cafe mobil
koje su ovo gluposti ??????????????ajmo se igrati jedne igre.
Pravila
1. - morate napisati rijec koja ima prva dva slova prethodne rijeci (zadnja dva slova)
Dovoljan razlog da se teme ne brišu
FatalERROR postoji neka granica dokle se može ići s off-om u chataonici ali ove dvije teme su prešle svaku mjeru,ne da nemaju smisla,već su...neznam jednostavno kako bi to nazvao ......
U zadnje vrijeme se ovaj forum pretvara u pješčanik. Samo fale grabljice i lopatice. Mislim, kakve su to teme? Igre kaladonta i slično? Ovaj je forum prvenstveno tematski i makar ima i svoj dio gdje se članovi mogu zarkavati i rapravljati off the subject, ovo nema veze sa mozgom. I gdje je tu prigovor na moderatora? Zato jer je zatvorio teme koje nemaju ama baš nikakvu svrhu. Ako je netko popustljiv i fleksibilan, onda je to zasigurno xlr.
po cemu su one losije od kolko je težak vas mobitel? Ako se vec na ovom forumu ima za sve pravila i ako ih se obicni korisnik ne pridržava odma dobije opomenu ili u gorem slucaju ban. Zasto bi bilo drugacije prema moderatoriam koji se ne pridržavaju pravila?
Jel ima negdje na forumu pravilo koji opisuje obicni ili teški offtopik?
Joj joj, ljudi dragi... Nikad mi nećete biti jasni, a tako vas je lako pročitati (nhf).
Obavijest koja stoji u mojim zadnjim postovima je napokon došla na svoje. Do dana današnjeg je nisam upotrijebio u punom i pravom smislu. Ovo danas je blago rečeno izgledalo kao kindergaten (nhf još jednom, samo sam iskren). Ovo danas što sam zatvorio će svaki razuman čovjek prepoznati u stavci 2 iz obavijesti. I zato stvarno ne vidim razlog javnog linča zbog 2 (a možda i više njih) uberglupe teme (nhf again) kojima je plod samo konstantno nabijanje bezvrijednih postova.
I još jedno, pojedini članovi imaju tendenciju tražiti dlaku u jajetu. E pa budite realni i primjetite da se ta dlaka u vašem jajetu moga tražiti i s moje strane i zapitajte se malo.
Ugodan ostatak večeri želim, ako netko ima stvano ozbiljnu primjedbu na moj rad, rado ću odgovoriti.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
@autor ove teme ..nemaš ovoljno jak argument za primjedbu,izvlačit ćeš se da je to chataonica i da je to dozvoljeno,svaki mod ima granicu dokle može trpiti teme ali ovo je totalna glupost..da kaladont..što je pjesnik s time htio reći????????
teme koje su zakljucane su debilne i kao takve trebaju biti zakljucane, slazem se s modom, kaj ih je zakljucal
posto ovo postaje kindergarten, iz vec svima vise manje poznatih razloga, predlazem otvaranje teme Pjescanik, tako da se doticna djeca imaju gdje igrati
A kaj se xlr-a tice, fakat se prihvatio skroz nezahvalnog posla, na forumu koji plovi u djecje vode, odnosno vec je potonu > sve vise lici na forum.hr a ne na tematski forum
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Primjedba ne stoji i kao takva se ne usvaja.
Za očekivati je da se razlikuju offtopic rasprava od običnog glupiranja. Oni koje se žele glupirati neka si otvore forum i tamo se glupiraju do mile volje. Ovo nije forum za dječje igrice. I budite sretni dok xlr briše samo one teme s kojima se totalno pretjera. Ako ja počnem selektirati teme, malo će ih ostati.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks