18575 Signatures Total ... mada niko ja mislim ne vjeruje da ce ovo procii
tipičan hrvatski mentalitet...
a da se ista stvar desila bilo kojem drugom nogometašu, nitko ni riječi ne bi rekao, osim što bi vam bilo zabavno gledati te clipove na YT-u i čuditi se...
takve stvari se dešavaju, i oni su, kao nogometni profesionalci, svjesni takvih rizika (kao uostalom i bilo koji sportski profesionalac). a to što mi sad odmah mislimo da je da silva držao cijelu našu reprezentaciju i da smo bez njega as good as gone sa eura - to su čiste gluposti.
svojevremeno smo ostali i bez puno bitnijeg igrača na jednom od prvenstava (bokšič), pa smo svejedno preživjeli...
ok, slažem se sa činejnicom da bi taylor trebao dobiti neku kaznu zbog pregrubog starta, ali...čemu onda kojekakve žalopojke i peticije?
postoje više instance koje su zadužene da se pobrinu o tome i nikakva peticija neće utjecati na njihove odluke.
a ovo sa zavjerama je čista glupost... pa do eura ima toliko vremena da se čak i silva stigne oporaviti...
18575 Signatures Total ... mada niko ja mislim ne vjeruje da ce ovo procii
###1410989180026
Eduardova osveta:
http://www.youtube.com/watch?v=X0uKMx0qcIM
![]()
ohladeni sam i cool![]()
samo ako netko o engelskom nogometu zna,onda da se tamo isto malo grubije igra,ok....
samo pogledamo,ajd velimo "roney",igrac u engleskoj i dosta grub u igri....cudime da jos do tada takvog igraca jos nitko nije tako ozljedio na terenu,a imali bi sigurno vise igraca razlog
naravno,eduardo je dobar decko i nitkome nije nista ucinio,nakon 3.min. ga tako od noge bacit nije mi ni sa "logike" jasno ??!!
sve se desava u sportu i moze se da desi,ali ipak razgovarmo o nogometu a ne o lovu "mamuta" ili pljacke banke da ti se takvo nesto desi (ajd pretjerano receno).![]()
peticija je potpuno ok,i kad danas opet vidim u vjestima sta meneder izjavio;" nije to ni bilo za zuti" ???????????hahahahaha...ma ajde,da se sada upisam od smjeha
i jos zadnja stvar,za one koji metalitet hrvate ocjene.....ajd da se to desilo "luca toni" u iz italije...sta mislis bi sada pisalo u novinama,to bi bio kaos u svjetskom nogometu sada...tako da mislim su skepticari (srceni)ovdje ipak vise u pravu.
hvala na citanju![]()
Moj stari nick je bio: nokman
Koje teorije zavjere![]()
Jel ozbiljno neko ovdje misli da je taj drugi igrac dobio uputu da se zaleti u njega i slomi mu nogu?![]()
Adrenalin. Zurba. Brzopletost. Nesreca![]()
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
mozda je hrvatski mentalitet... ali nemozes rec da ti nije nimalo zao decka koji se tolko borio kroz zivot da uspije, i sad mu neki konj od 2 metra naleti na nogu i upropasti zivot... znamo sto je sve proso, dolazak u hrvatsku, hrvatsku ligu i pasnjake, i napokon mu se ostvario san i te je nakon toga ostao skroman ko i prije, i zato nam je zao, i zato zasluzuje svo nase postovanje i divljenje... zato sto se lose stvari uvijek dogode dobrim ljudima... nikom ne zelim zlo al da je taylor strgo c. ronalda nebi mi bilo zao tog napuhanog deb..a i kurcojeb... koji misli da je najbolji... al eto takav je zivot, i ovakve stvari bace covjeka u razmisljanje kako zivot nije fer, sad imas sve a drugi dan nista... i da se oporavi, psihicka kocnica u glavi covjeka mu nece dopustit da bude u formi kakvu je sad imao...
al opet vjerujem, jer to je eduardo, ko sto nam je puno puta pokazao da moze i da se ne boji nikog, vjerujem da ce se vratit jos bolji...
Dudu je slomio nogu buljatu na treningu heh ljudi to je sport i svasta se dogada..
pa niko ne kaže da se to ne može dogodit u žaru borbe al utakmica je tek počinjala i ovaj redikul je tia pokazat da silvi da nema prolaza kraj njega tako šta ga je polomia.
pa da se ovo desilo u hrvatskoj reprezentaciji braća kovač i šimunić bi izbili ovu nakazu ne bi izaša živ sa terena.
dudu sretno s oporavkom
Necu komentirat...
23363 Signatures Total
odvratna slika..fuj..sva sam se naježila kad sam vidjela..jadni edić medić..bu se brzo oporavio![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ma žalio bi čak i samog Taylora, da se njemu sad desi isto!
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
naravno da je to nesreca, ali moglo bi tu biti i nesto od toga da se radi o planiranom startu a razlog, neodlazak engleske na eura.. ma ko to zna brate
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Link na usporenu snimku starta Taylora na Eduardu...
(nije za one sa slabijim želudcem)
Kad se tako pogleda, usporeno, mogli bi se reći da je namjerno... jer je Eduardo već "poslao" loptu dalje, da bi Taylor ispružio nogu i opalio Eduarda...
Baš ga je išao srušit...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
e kume i ti bi uspio, da ne razmisljas kako doma lec spavat, drkat ....., i ne radit nista a da pare idu... svi bi mi uspjeli,, vjeruj mi... samo sto sada neces rec da smo takvog mentaliteta...![]()
da jebote, svako se bori na svoj nacin da uspije u zivotu... jos je veca radost kad covjek radi ono sto voli u zivotu i za sto ima talent, naravno da ce uspijet makar mu se desavale i ovakve stvari... a to sto ti govoris kazes opcenito za sve, al mislim da je eduardo jedna velika iznimka po svemu naspram ostalih... tak da razmisli sta pricas...
evo za sve one koji žele..svi videi i slike o dudu-u koje sam skupljao od samog događaja pa eto...
DOWNLOAD
★★★★★
Bookmarks