...baš me zanima vaše mišljenje TKO ĆE DOBIT Hrvatska ili Engleska, po meni to bi trebalo završit nerješeno ili pobjedom engleza, no što vi mislite?
...baš me zanima vaše mišljenje TKO ĆE DOBIT Hrvatska ili Engleska, po meni to bi trebalo završit nerješeno ili pobjedom engleza, no što vi mislite?
0:2 dakle pobjeda engleza.........
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
neznam razlog, nisam ni citao ni gledao, zasto su Englezi igrali s Makedonijom nerijeseno pa onda.... mogli bi i mi![]()
iPhone 5s 16 GB
ja nikada nisam bio pesimist pa necu ni danas, 2:0 za nas.mi moramo scenarij okrenut u nasu korist, a to ce biti tesko. to se prvotno odnosi na nase navijace.mislim da je danas od same utakmice vaznije da nebude navijackih izgreda (sa nase strane) da se pokazemo u dobrom svjetlu, kada su nas vec toliko blatili po novinama englezi. ako se to ostvari onda nasa pobjeda ili nerjesen rezultat moze doci kao slag na tortu.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
dao*bog*da*bude*tako* da nakon uhhh godina se mogu veselit za pobjedu![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Neče Englezi dva puta kisati.Zeznuli su sa Makedoncima,mislim da sa nama neće biti ista stvar.Ili će pobjediti naši ili Englezi, sigurno neče biti nerješeno.
I feel the need -the need for speed!!!!!
da se citiram:sto sam rekao poslje andore?Izvorno postao flOorKilla
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
lol, aj dobro
Seriously?
mislio sam na onaj post iz teme sto sada raditeIzvorno postao flOorKilla
ali necemo sad o tome! pobijeda je tu i to je najvaznije
..bravo pogodil si!!Izvorno postao flOorKilla
![]()
ak se nedu ovi gore polkali, naravno...
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
...mama veži me....![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks