Milslim da ti je jedino rijesenje ISDN, za nista drugo nisam cuo sto bi ti bilo korisno.
Posto sam na dial-up nikad ne znam da li me neko zove kad sam online... pa me zanima da li postoji neki program na PC ili nesto slicno sto bi moglo pokazati ko me zove... ili ako nista onda bar da me je neko zvao ili sta ja znam biilo kakva signalizacija????
I jos jedna stvar me zanima da li je kako moguce kada sam online i kada podignem slusalicu od telefona da nema onaj zvuk sto krci nego normalan onaj zvuk kao da je linija slobodna???
###1410989180026
Milslim da ti je jedino rijesenje ISDN, za nista drugo nisam cuo sto bi ti bilo korisno.
FORD FOCUS RS500
I like it!
a za koji problem za 1. ili drugi???
###1410989180026
Oba problema.
1. problem ce biti rijesen tako da zatrazis prikaz borja pozivatelja, sto je kod optime besplatno.
2.problem ti je takoder rijesen, jer ces imat jednu slobodnu liniju za razgovor a jedna za internet.
FORD FOCUS RS500
I like it!
Nemaš takvih programa, jer u biti tvoj komp zove tvog providera, kao kad ti nazoveš nekoga. Znači linija je zauzeta i ne možeš vidjeti tko te je zvao. Dok si na dial-upu nemaš pomoći.
Koliko znam, T-Com još uvijek podržava V.92 protokol te bi trebao imati tu mogućnost...i nek te zove na mob ili podesiš preusmjeravanje na mob.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
ima to znaci u hrvatskoj ali nema toga ljudi moji definitivno u BiH
###1410989180026
S jednim modemom sam dobio program koji detektira dolazni poziv ukoliko je uključena opcija poziv na čekanju, i ako provider podržava stavi net na čekanje, ako ne možeš staviti da prekine vezu, a može i očitati broj, ako je ta usluga uključena od strane operatera. Međutim, nemoj me pitati kako se zove taj program jer je to koda me pitaš za onaj snjeg od prije 10 godina.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Bookmarks