jel se to odnosi samo na siemens ili opcenito . . .
ovako ... jel netko mozda zna gdje je pohranjen kod #31# tj jel se nalazi u gsm-u ili u sim kartici....
u oba slucaja ... jel postoji nacin da se taj kod promijeni u nesto drugi jer meni bi naprimjer pasalo da mi ispred svakog broja kojeg zovem telefon nadoda neki broj (npr. 99
![]()
jel se to odnosi samo na siemens ili opcenito . . .
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Ne kužim; zašto bi ga mijenjao pa sve si upišeš na SIM ili telefon i to je manje više to...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
trebalo bi mi bas za siemens c45 a moze i za ostale telefone ako znas.
konkretno mi treba da mi ispred svakog broja koji zovem stavi 99 zbog vpn-a. nemogu jednostavno ispred svakog broja u telefonski imenik staviti 99 ispred jer onda kad bi slao poruke nebi prosle...
dakle najjednostavnije mi se cinilo promjeniti kod #31# u 99 i staviti hide caller id pri svim pozivima![]()
Kužim što želiš. Nešto kao string %English prebaciti u Flowers pa da te ne gnjave one poruke "%English". Vjerojatno bi trebao isčitati flash, otvoriti ga s nekim od HEX editora, potražiti string #31# i promjeniti u 99. Tada vjerovatno samo vratiš taj prepravljeni flash nazad u mob.![]()
Naravno to su moje pretpostavke, a ne pravi odgovor![]()
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
Pa nemaš 300 ljudi u vpn mreži, stavi te ljude koji su ti u vpn-u još jednom u imenik s tim da im iza imena upišeš vpn, a broju im dodaš taj 99 prefiks, tako da kad ga pozivaš iz imenika ili iz recent calls vidiš da je to ime+vpn, a kad šalješ SMS i browsaš ime iz imenika izabereš ono bez vpn sufiksa, vjerovatno će biti odmah ispred ovog imena sa vpn-om u nastavku.
Ili nabavi mob koji u imenik pod istim imenom može sadržavati više brojeva pa...
(npr. S45)
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
to mu je sigurno najjeftinije rjesenje
kod siemensa ti je to bar lako:
1. upises 99
2. sad udjes u imenik i izeberes broj te stisnes "isbor" ili zelenu
(broj ti je sada pridodan 99-ici
3. sad jos samo jednom zelenu i to ti je to
jednostavno
Čemu služi 99? Za izlaz iz VPN mreže ili nešto drugo?
milo dete... pretpostavljam da je to ok ideja... jer sam prije na jednoj motoroli na takav nacin promijenio hr-vip u druge stvari pa pretpostavljam da tako i ovdje ide...samo nisam siguran jel mozda to #31# spremljeno na sim kartici a ne na telefonu.
ivane... vpn brojevi su npr. 200, 201... e sad zbog raznih limitacija cini mi se da ako ides bez 99 da onda ide na racun od valsnika VPN-a (sto mi nije dopusteno)) a sa 99 ide na moj racun.
tako da nazalost nemogu na taj nacin rjesiti problem)
a imate pravo za novi mob... ali za sada sam zadovoljan s ovime i neki trosio lovu na novi
korny... to sad i radim... samo pokusavam naci jos lakse rjesenje
))
e ...sad bi mi trebao jos pametan savjet kojim softwareom mogu editirati i fleshati mob itd.)) preko kabela
ja prakticiram ono sto ti je dmi napisao, i nije uopce tako komplicirano, mada moram priznati da si se dobro sjetio...
Bookmarks