Hm.. meni isto,stvarno ne sportski,zao mi dudu-a![]()
Bok decki i cure,,,,evo malo o nogometu.....
sigurno ste puno vec vidjeli i culi sta se eduardu dogodilo na zadnoj tekmi,za one koji neznaju,evo ovdje slike/video ---> http://www.index.hr/sport/clanak/vid...na/375586.aspx
e da nebi bolje znao,ali nesto mis se malo cini da je to namjerno bilo i to da eduardo na tekmi na EM nemoza da igra....to je neka engleska politika..sta vi mislite?
Moj stari nick je bio: nokman
Hm.. meni isto,stvarno ne sportski,zao mi dudu-a![]()
majke mi, odslužio bi ja njega, drito u čelu...
odem u zatvor i znam za šta idem....
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
jaooooo...kad se pogleda video dogadaja i kako 10min igra zaustavljena i svi se hvataju za glavu.....ima i direktu sliku kako noga pukla....tu meni stvarno pocelo da bude slabo i da ne budem prost,ali to je namjera 100% engelza,za to da ih opet nebi pobjedili
![]()
Zadnji uredio cirano : 23-02-2008 u 19:16
strahota bozija... a i da je to engleska politika mislim da ce se ubrzo pocet spekulisati o tome i u fifi/uefi!!!
i meni je stvarno ga puno zao... ali eto imat cemo mozda srecu da se vrati do eura mozda??? znate da se i rooney vrati na SP!!! al imamo mi Petrica... trebali su njega hehe
###1410989180026
- Red-Gsm.net -
Nešto prestrašno.![]()
Forumaši potpišite peticiju da se Taylor zauvijek progna s nogometnih travnjaka, jer ovakvo nešto naprosto nije humano.
Link na peticiju - http://www.petitiononline.com/mod_pe...d.cgi?mataylor
Edit: Link na video i slike - http://www.24sata.hr/index.php?cmd=s...8&_no_browse=1
Zadnji uredio Hennessy : 23-02-2008 u 19:55
kao što znate, danas je Martin Taylor, igrač Birmingham-a, u trećoj minuti nasrnuo, rekao bi divljački, na Eduarda da Silvu, najboljeg hrvatskog napdača u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.
zbog tog grubog starta, Eduardo zasigurno neće igrati na Euru ove godine...
pa stoga, podržite Eduarda i potpišite peticiju kojom bi se zabrnilo igranje Tayloru, zbog ovog pre-grubog starta.
A ako ova peticija prođe, možda se nešto i promijeni u nogometu, pa da više nebude ovako ružnih i pogibljnih startova i ozlijeda u nogometu.
Evo i link na peticiju
http://www.petitiononline.com/mataylor/petition.html
Pa ju potišite...
jer smo već u kvalifikacijama ostali bez Klasnića, a sad zbog nepromišljenosti jednog igrača, ostali i bez drugog vrhunskog nogometaša...
BTW: peticiju je potpisalo već 3356 ljudi...
Stvarno nije normalno kako je lik startao...
Žao mi je Eduarda...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
JA BI CAK DA SAM NA BILIC MJESTU IGRU IZMEDU HR I ENGLESKE OTKAZAO AKO SE NISTA NE DESI !!!!
to nije samo da su eduarda sj*****,nego to je vec primprema da se HR sto vise osteti i da ebgleska ima laki posao i mozeju opet reci kako su nas pobjedili !!!!
uzas ta stvar!!!
A da malo svi skupa ne pretjerujete. Zbog jednog grubijana, kojih usput rečeno ima i u našem nogometu, vi sve pretvarate u politiku. Ne pada vam napamet koliko njegov klub gubi od uložene love za njega i da im nije uopće u interesu njegovo izbivanje s terena. Razmišljajte glavom, a ne srcem.
Grubijane je trebalo odavno protjerati s terena, nažalost to se ni ovog puta neće dogoditi.
5033 potpisa do sada
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
stoji sve što si napisao...
ali iskreno rečeno, ovdje jesam malo razmišljao srcem, jer ipak se radi o nogometašu koji igra za našu repku...
Iskreno, uvijek osuđujem bilo koji grublji start. bez obzira tko ga napravio i na kojem igraču.
svi smo mi osjetljviji kad se radi o nekom od naših...
al opet, moraš Sljaka i ti priznat (ako si vidio video) da nije baš bilo povoda za tako oštrim startom u 3.min utakmice...
Da, trebalo je to odavno protjerat... ali se nažalost to još nije dogodilo...
ali možda se promijeni to ovaj put...
pa će se onda ovakvi prekršaji češće i oštrije kažnjavati...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ovak start stvarno izgleda kao namjeran ali ja se nadam da nije bio jer da bi to covjek napravio nemoze imat srca a ja mislim da je tom covjeku sada jako tesko i da bi sve promjenio da moze...sad svi pricaju o tome a kada je nas golman didulica faulirao covjeka postojala je kazna da zavrsi u zatvoru a u nasim medijima se o tome uopce nije pisalo..stoga mislim da je sve ovo pretjerivanje...
uopce nebih toliko osudjivao Taylora.jeste da je napravio nesto stvarno ruzno ,ali mislim da to ipak nije bilo namjerno.
gledam sam utakmicu i zgrozio sam se, uzas, nisam mogao vjerovati, kakvih ljudi ima, potpisite peticiju
http://www.petitiononline.com/mataylor/petition.html
daj kakve peticije... nije tu nista nemjerno bilo.. bilo je i mnogo gorih prekrsaja na igracima u nogometu..
It's nice to be important, but it's more important to be nice
e kad sam na nekoj bosanskom programu onak normalno gledao tekmu i samo najednom...bum..e ostao sam paff..reko koji k...po meni je to ocito da je lik išao samo na nogu a loptu nije ni pogledao od početka tekme...pogledajte na slikama i vedu di je lopta a di on ide nogom----> u nogu...na kompus am poskidao sve vide kaj god postoje i slike i dosta ih puta premotrio i jednostavno mislim da je ovo sve bilo namješteno tj podplačeno da ga se strga jer je start očit...a ono što me najviše pogodilo je to da je taj TYLOR ozjavio da "misli " da do kontakta nije ni došlo!! e na to sam najviše nabrijan...nemogu vjerovat da kad čovjeku sjebeš nogu i to namjerno i kažeš da nisi imao nikakav kontakt s njegovom nogom...a slike pokazuju malo više od toga..!
jednostavno neznam što da kažem učinjeno je već dudu nece igrati ovu sezonu za arsenal a niti za našu repku na euru i sad neznam...btw potpisao sam peticiju ima hrpa rulje koja misli isto što i ja...i nadam se da ovaj nece se izvuci samo tako
EDIT:
recimo pogledajte larsona kojem je isto tako pukla noga i cisse-u (njemu 2x) no onis u bili u nekom naguravanju samo te su krivo stali i pukla ali ovo je brutalno kaj je ovaj napravio
Zadnji uredio pbreaker : 23-02-2008 u 21:43
★★★★★
Ja ovo nemrem vjerovat!
Koji je cilj igraču koji želi oteti loptu?
Oteti loptu!
Ali kako?
Gađati nogom u loptu.
Očito je Taylor ćorav kad je to učinio DUDU-u.
Refresh: 6776 potpisa...
Opet razmišljaš samo srcem, a ne glavom. To nije nogomet, ali ne možeš zbog jednog grubijana osuđivati sad cijelu Englesku. Još samo nedostaje da razviješ teoriju zavjere protiv Hrvatske reprezentacije. ma daj čovječe ohladi malo glavu. Jedno je žaliti Eduarda i biti ogorčen na Taylora, a nešto sasvim drugo je zbog toga insinuirati kako je to engleski plan da ih Hrvatska opet ne pobijedi.
Ako baš hoćeš, slijedom tvoje logike, onda bi to napravili neposredno prije Europskog prvenstva tako da nemamo vremena naći i uvježbati zamjenu, a ne sad,![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
zaslužia je doživotnu zabranu da se ovo više nikad nikom ne desi.
ja sam potpisao peticiju......10000 potpisa!!!
10381 Total Signatures
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
potpis na oba sljakina posta
ocito je taylor totalno neiskusan (mozda i corav)... cak bi mozda reko da ga je iso skrsit, ali 100% mu nije bila namjerna polomit mu nogu(prije ovo prvo)...a to sa zavjeravama da skrse eduarda pa da nemozemo pobjedit, grow up![]()
Pa dajte ljudi kakve vi gluposti pricate...o nekim sabotazama i krofnama..jednostavno u profesionalnom sportu se svasta dogada...
Bookmarks