mijenjao sam poklopac i display na v3 i sve je ispalo ok ali mi sad ne reagira na otvaranje poklopca ne pali se nego moram stisnuti neki gumb kad je otvorim da zasvijetli.Di sam fulao pomozite hvala
sta je flat jel to ona veza izmedu poklopca i doljnjeg dijela
ne ide jedan s druge strane je onaj feder za skinuti poklopac sa doljnjeg dijela a na koju foru funkcionira taj flat
Flat kabel je dosta slozen na V3. Mislim da je kvaka u maloj mikro sklopki koja se koristi prilikom otvaranja/zatvaranja flipa na mobu da bi upalila/ugasila svijetlo. Ili pak na zglobu (mehanizmu) na kojem se "vrti " gornji dio moba. On ima mali lim koji se dira ploce kad je mob zatvoren i sl. Sve je ovisno o modelu moba,a za V3 nisam 100% siguran. Rastavi ponovno mob i vidi.
al da sam njega shebao onda nebi display uopce radio, sad sam ga rastavio i opet ne kuzim u cemu je problem
Jel sve dobro sjelo? To mora radit ako si sve dobro sastavio. Ja kad sam mijenjao na svojoj v360 kuciste morao sam neke male komadice metala iz origigi kucista preselit u novo tako da vodis racuna da ti koji komadic nije ostao u tom dijelu koji si mijenjao!
da al doljnji dio nisam otvarao a ovo sam rastavio i sastavio bez ikakve sile i jednostavno nemogu skuzit sta u toj prici je prekidac i ako je flat na koju foru funkcionira
rijesio sam problem!! kako je smushac rekao pogledao sam u staro kuciste a ono nutra mali magnetic koji pokrece prekidac u doljnjem djelu kad je mob zatvoren sad sve sljaka hvala svima
Bookmarks