daj malo detaljnije, koji soft si stavljao, šta si imao prije i tako to...Izvorno postao Skyward
ovako, logično je da to što si stavljao nije kompatibilno, možda si stavio reflash za vxxx seriju ili triplets
Htio sam staviti HR jezik u V3, flasham ja njega kad on tipkovnica ne radi !!!
Samo tipka za ugasit telefon. Probao sam milion verzija flasha i uvijek isto.
Sva sreća da sam sa Smartclipom napravio backup pa sam ga vratio nazad.
Stvar je u tom da sam opet bez HR jezika :bunny:
Zna neko zašto mi ne radi tipkovnica kad upgrejdam soft ?
daj malo detaljnije, koji soft si stavljao, šta si imao prije i tako to...Izvorno postao Skyward
ovako, logično je da to što si stavljao nije kompatibilno, možda si stavio reflash za vxxx seriju ili triplets
Sigurno, jer još nekoga sa takvim problemom nisam vidio
Prvo je bio R374_G_0E.40.3ER_A_LP0039, a onda sam stavljao
R374_G_0E[1].40.79R_lp0034_full_flash i ne radi tipkovnica.
Zatim R374_G_0E.41.C0R_reflash, pa R374_G_0E.41.C3R_A_reflash_mlp_MOTOX i opet isti problem.
Uglavnom čini mi se da se prilikom flashanja ne mijenja boot loader i da je to problem.
Moj boot loader je 07.0E
uh...Izvorno postao Skyward
promjena boot loadera nije neophodna.
ti si malo previše ovih reflasha ugurao.
ovaj 41.C3R je zadnja verzija, trebao si stavit onaj MLP_REFLASH odmah na original i onda ti ostaje HR jezik, nije ti potreban reflash lang packa.
s čime si flashao?
uglavnom sad probaj ponovno maznut ovu zadnju verziju
sad sam pronašao (na drugom forumu) da još ljudi ima problem sa zaključanom tipkovnicom, skinuo sam i neki *.hs file koji bi trebao riješiti problem.
Ako ovo uspije uploadat ću ga da se nađe.
Inače, flashao sam sa MultiFlashFlex-om, RSD Lite-om i Smart Clipom --- uvijek ista stvar sa tipkovnicom
Sve je riješeno, očigledno sam naletio na flash verziju koja se nije mogla samo tako upgrejdati.
Sad sa mišao mnogo sporije i flashao prvo R374_G_0E.40.79R_PDS003_LP0003_DRM0001_JPJAVA_G_0E _V3_01_0AR_SE8607AXXT1088_1FF
a onda najnoviji flash i za čudo proradilo je.
a kužiš, bilo je jasno da nisi ništa skurio, samo eto...Izvorno postao Skyward
ovo što si stavio je monster pack...
nekad jednostavno moraš ponavljat postupak dok ne upali.
bitno da je rješeno
ako se ikome dogodi išta slično, evo samo flashajte s ovim fileom koji sam priložio i tipkovnica će proradit!
Danas se meni dogodilo nesto cudno! Uzmem mobitel da pogledam koliko je sati i tipkovnica mi ne radi tj.radi samo crvena tipka a ako pritisnem bilokoju drugu tipku reagira kao da sam pritisnuo onu za snimanje (onu dugu bočnu)! Probao sam staviti ovo za popravak tipkovnice i jos 3 flash-a i isto!Ne radi! Može mala pomoć?Izvorno postao Inovator
nema potpisa
Probaj sa ovim!Izvorno postao casper1
Nece ni s tim!
nema potpisa
dali ti je mob bio na kakvim prasnjavim prostorima(bausteli npr.)??
Probat cu lagano lupiti!
Ne! Mobitel je uvijek na cistom! A kad se to dogodilo bio je u đepu u hlačama!
nema potpisa
ja sam takav slučaj imao jučer pa sam to riješio sa KEYPAD_FIX_FLEX-om.
evo sad sam ostavio mob ugasen oko 3 sata i izvadio sam bateriju i karticu i kad sam ga sad upalio sve je normalno radilo kojih 3 minute i opet se vrati na isto!
nema potpisa
Jel si probao flashat sa ovim flashom?Izvorno postao casper1
Ma jesam i s tim i sad mi samo rade brojevi 7 i 9
nema potpisa
Flash_aj ga sa nekim MP_om onda.Izvorno postao casper1
Zadnji uredio Ghost Face : 21-08-2006 u 17:11
evo stavio sam 2 monster-a i sad donekle radi malo prima tipke malo ne ali radi!
nema potpisa
2 MP? koji?Izvorno postao casper1
prvo s ovim
S/W Version: R374_G_0E.40.9CR_MOTOX.shx
Flex Version: GSMV3xxT674TA09E
pa je sad ovaj
R374_G_0E.42.08R_PDS004_LP0003_DRM0001_JPJAVA_G_0E _V3_06_03R_GTMV3xx000AALV0C3_1FF
i u međuvremenu mi opet samo svira ko da drzim onu bočnu tipku i stalno ukljucuje voice recording
i narvno samo radi crvena tipka i brojevi 7 i 9
nema potpisa
1000% ti je zaglavljeno nesto ispod tastature, limcica, imas tutoriel kako ga otvoriti i produvaj. Javni samo sta si uradio.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
otvorio sam ga cijelog, sve! Sve ocistio ispuhao cisci nije bio nikad i opet isto! Kaj da radim s njim?
nema potpisa
Bookmarks