pa neznma jesi li mozda razmisljao o k810 i w810i??? sve zavisi za sta ti treba..
Ako može prijedlog koji mob SE da kupim do 1800kn?
Ono da je dobar i da se da nesto po njemu patchat, kao npr. otkljucat na sve mreze
(P.S. moze moderator slobodno premjestat temu jer nisam znao gdje da je smjestim)
Zadnji uredio Gluove : 20-02-2008 u 15:28
W595 waiting for se tools
pa neznma jesi li mozda razmisljao o k810 i w810i??? sve zavisi za sta ti treba..
###1410989180026
a želio bi da kad ga kupim u paketu( jer je jeftiniji) da ga mogu unlockat s patchom il s cim li vec,
zatim da ima M2 kartice, kameru cyber-shot.
Razmišljao sam o K800 al neznam dali ću ga moć nać za toliku cijenu jer to mi je bas makisimum, nasao sam za 1900kn al neznam jel mogu negdje u paketu dobit jeftinije i zanimao me i v640, neloš je mob samo sto bi dugo trebao cekat za unlock a i kamera mu nema svjetlo
A gle,jel mislis preko oglasnika ili kak?Preko oglasnika mozes dobiti skroz nove K800 za 1000kn i manje...ocito mislis na kupnju u ducanu....moj savjet je definitivno K800 i to prek oglasa,dobijes dobar mobitel sa odlicnom kamerom i jako postenom cijenom![]()
a da pitam, jel ima negdje u paketu mobitel k800 za kupit da me dode jeftinije malo jer nebih iz oglasa se sad zezao ako bi razlika bila 200-tinjak kn.
Vidio sam sam uređaj kosta 1900kn a zanima me ako ima u paketu rec cemo vip il simpa valjda bi bilo malo jeftinije
Zadnji uredio Gluove : 21-02-2008 u 14:37
ae vec kad se radi o mobovima i ja bi ti k800 preporucio (k810 eventualno) .
a mene zanima posto neznam otvoriti anketu ( gloop)
dali bi vi uzeli W580 ili K770 da mozete birati ?
For the hoven lands...
ja bi definitivno k770 sto sam i uzeo...curi sam uzeo taj klizni, s500 slican je, malo mi je zenski, ona svjetla i teme sa cvjeticima i to, al je spica lijep mobitel isto(crno + zeleno, mrak ko brzi i zestoki s neonkama, hehe)...
njemu preporucam k800 ako nije predebel, definitivno jedan od jacih mobitela koji se sada mogu nabavit po dost prihvatljivoj cijeni...i definitivno prek oglasa, a gledaj da bude nov zapakiran, i nemas nikake frke..ako kutija nije otvarana ne vidim zasto bi skoro duplo vise davao za istu stvar u ducanu, i mozda nađes i dekodiran s garancijom...
bio nekad oglas...
svakako K800,a ako zelis jos tanji profil,onda K810,jer su u osnovi potpuno isti.![]()
Bookmarks