Ako može prijedlog koji mob SE da kupim do 1800kn?
Ono da je dobar i da se da nesto po njemu patchat, kao npr. otkljucat na sve mreze
(P.S. moze moderator slobodno premjestat temu jer nisam znao gdje da je smjestim)
Ako može prijedlog koji mob SE da kupim do 1800kn?
Ono da je dobar i da se da nesto po njemu patchat, kao npr. otkljucat na sve mreze
(P.S. moze moderator slobodno premjestat temu jer nisam znao gdje da je smjestim)
Zadnji uredio Gluove : 20-02-2008 u 15:28
W595 waiting for se tools
pa neznma jesi li mozda razmisljao o k810 i w810i??? sve zavisi za sta ti treba..
###1410989180026
a želio bi da kad ga kupim u paketu( jer je jeftiniji) da ga mogu unlockat s patchom il s cim li vec,
zatim da ima M2 kartice, kameru cyber-shot.
Razmišljao sam o K800 al neznam dali ću ga moć nać za toliku cijenu jer to mi je bas makisimum, nasao sam za 1900kn al neznam jel mogu negdje u paketu dobit jeftinije i zanimao me i v640, neloš je mob samo sto bi dugo trebao cekat za unlock a i kamera mu nema svjetlo
A gle,jel mislis preko oglasnika ili kak?Preko oglasnika mozes dobiti skroz nove K800 za 1000kn i manje...ocito mislis na kupnju u ducanu....moj savjet je definitivno K800 i to prek oglasa,dobijes dobar mobitel sa odlicnom kamerom i jako postenom cijenom![]()
a da pitam, jel ima negdje u paketu mobitel k800 za kupit da me dode jeftinije malo jer nebih iz oglasa se sad zezao ako bi razlika bila 200-tinjak kn.
Vidio sam sam uređaj kosta 1900kn a zanima me ako ima u paketu rec cemo vip il simpa valjda bi bilo malo jeftinije
Zadnji uredio Gluove : 21-02-2008 u 14:37
ae vec kad se radi o mobovima i ja bi ti k800 preporucio (k810 eventualno) .
a mene zanima posto neznam otvoriti anketu ( gloop)
dali bi vi uzeli W580 ili K770 da mozete birati ?
For the hoven lands...
ja bi definitivno k770 sto sam i uzeo...curi sam uzeo taj klizni, s500 slican je, malo mi je zenski, ona svjetla i teme sa cvjeticima i to, al je spica lijep mobitel isto(crno + zeleno, mrak ko brzi i zestoki s neonkama, hehe)...
njemu preporucam k800 ako nije predebel, definitivno jedan od jacih mobitela koji se sada mogu nabavit po dost prihvatljivoj cijeni...i definitivno prek oglasa, a gledaj da bude nov zapakiran, i nemas nikake frke..ako kutija nije otvarana ne vidim zasto bi skoro duplo vise davao za istu stvar u ducanu, i mozda nađes i dekodiran s garancijom...
bio nekad oglas...
svakako K800,a ako zelis jos tanji profil,onda K810,jer su u osnovi potpuno isti.![]()
Bookmarks