Prikazujem rezultate 1 do 21 od 21

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung galaxy s10 duos
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.516
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.516, Nivo: 27
    Bodovi: 13.516, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa koji windows imaš na njemu (za početak to napiši),ako se nevaram trebao bi biti windows mobile 2003 pa od tud počneš,ako ti se neda čekat nas da ti pomognemo uvijek možeš sam potražit
    http://forum.ppcwarez.org/viewtopic....=cardinale+2.3

moraš kliknut na link potvrd sa i agre pa zatvori prozor pa ponov klikni na moj link da vidiš sve programe jer prvo ti dojde prozor sa upozorenjem kojeg samo stisneš i agree ali te tad baci na pocetnu pa moraš jos jednom stisnut na moj link da proradi

moja preporuka stavi na svoj pda wm5 ili wm6 i instaliraj si cardinale 2.3 ili 2.0 ili igo 8 i bit češ zadovoljan za početak
    Zadnji uredio Hoc : 16-02-2008 u 21:23
    ***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Hoc Pregledaj post
    pa koji windows imaš na njemu (za početak to napiši),ako se nevaram trebao bi biti windows mobile 2003 pa od tud počneš,ako ti se neda čekat nas da ti pomognemo uvijek možeš sam potražit
    http://forum.ppcwarez.org/viewtopic....=cardinale+2.3

moraš kliknut na link potvrd sa i agre pa zatvori prozor pa ponov klikni na moj link da vidiš sve programe jer prvo ti dojde prozor sa upozorenjem kojeg samo stisneš i agree ali te tad baci na pocetnu pa moraš jos jednom stisnut na moj link da proradi

moja preporuka stavi na svoj pda wm5 ili wm6 i instaliraj si cardinale 2.3 ili 2.0 ili igo 8 i bit češ zadovoljan za početak
    Novvi sam u tim vodama pa mi izvini ako nesto ne ide sa forumom. ja imam Hp Ipaq Rz 1710 sa GPS. I sa windows mobile 2003 SE. treba mi za auto navigaciju dobio sam s njime Via Michelin sa programom MapSonic ali je problem sta nemaju Hrvatsku kartu pabi nesto instalirao sa HR i Program.Samo neznam di to da pronadem i ako je moguce da se skine sa neta.

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

HP gps

Novvi sam u tim vodama pa mi izvini ako nesto ne ide sa forumom. ja imam Hp Ipaq Rz 1710 sa GPS. I sa windows mobile 2003 SE. treba mi za auto navigaciju dobio sam s njime Via Michelin sa programom MapSonic ali je problem sta nemaju Hrvatsku kartu pabi nesto instalirao sa HR i Program.Samo neznam di to da pronadem i ako je moguce da se skine sa neta.

Slične teme

1. ne mogu instalirati crysis
    By Ifrit in forum Igre
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 09-10-2008, 22:11
  2. Hp Ipaq Rz 1710
    By Peronospora in forum Pocket PC/PDA
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 09-02-2008, 22:50
  3. Upomoc Hp Ipaq Rz 1710 Gps
    By Peronospora in forum Pocket PC/PDA
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 09-02-2008, 22:22
  4. K550im ne mogu instalirati igre
    By gd2_123 in forum Općenito
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 20-01-2008, 12:47
  5. Problem: ne mogu instalirati Windows XP!
    By nijala in forum Operacijski sustavi
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 27-01-2007, 19:19

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove