Danas sam flesovao motorolu v235 sa rsd-om i sve je zavrsilo ok, medjutim kada sam stavio karticu i bateriju, nisam ga ni upalio a display je radio i unutarnji i vanjski, na vanjskom je samo radilo osvjetljenje , a na unutrasnje snijeg kao na televizoru, a nemogu uci u boot . . . ako netko zna neka pomaze...![]()
prvo prije fleshanja,izvadio sam karticu, i stavio bateriju nazad,te upalio mob, komp mi ga je prepoznao, i instalirao sve drivere, a poslije u rds-u sam ga fleshao sasvim normalno, sve je zavrsilo ok pisalo je finished, ja iskopcao sa ju sa kabla,i od tada telefon cim dobije kontakt sa baterijom odmah upali display i vanjski i unutarni, pokusao sam da drzim *i# kad stavim bateriju i opet mi je isto. . .
kako da uradim testpoint??
evo sada sam vidio jos jednu zanimljivu stvar, rsd nju prepoznaje, mada nije u boot menu-u i moze se flashat, sada sam flashao opet, i opet sve je po starom. . . probat cu skinut drugi f.snx fail pa ga flashovati. . .
samo upamti prije flesha napuni bateriju do kraja i skini soft. koji provjereno radi...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Imam ti ja soft za v235 ako nećeš naći, fleshao sam je s njime i sve radi!
Pa javi ako trebaš mogu ti uplodati!
Neznam jesi li se zabunio s ovim al samo * i # ne prolazi... S te dvije tipke (* i #) moras takoder stisnut tipku za paljenje moba (crvenu),a posto ti mob odma daje bijeli ekran bez paljenja,morat ces imat pomagaca jer su ti dvije ruke maloDakle,stisnes kombinaciju tipki (* # tipka za paljenje) s jednom rukom,s drugom drzis mob,a pomagac uvali bateriju. Ako se na displayu nista ne pojavi,svejedno prikljuci mob na komp i vidi sta ce se desit. Ako ne upali,onda moras radit TP...
popravio sam v235, tj. digao soft, skinuo sam bio orginal t-mobile-ov flash i samo ga flashno sa rds-om. . . sve normalno radi. . . ja mislim da je problem bio u tome sto sam skinuo moddovani flash koji je zahtjevao verziju bootloadera 9.02 a moj je bio neznam tocno ali mislim 8e(ili tako nesto), kada sam vratio original flash opet je radio normalno, a kasnije sam ubacio taj isti moddovani flash ali sam instalirao preko p2k tool novi bootloader, i taj flash sada je na phonu. . .
care ajd ako nije problem daj link za taj original t-mobile flash![]()
A da ti care malo pogledaš OVDJE i probaš malo prekopat forume i net....![]()
Bookmarks