Probaj s P2k tools-om! Link ti je negdi na forumu!Izvorno postao Syzygy
Eo imam mini usb kabal.. imam soft Motorola phone tools, prije toga sam instalirao neke MOT drivere koje sam nashao na netu.. i sad..svaki put kad motorolu prikljuchim na mini usb ona se pochinje punit, katkad ju program uhvati katkad ne...ali kad ga nadje onda ne zeli slat nishta na mob jer je "mob prekinuo vezu"
i sad..u chem je problem..? zelim mp3 na mobu..i slike..a ne mogu
evo..uspio sam ju jednom spojit..prebacit par slika i dvije mp3ice..no onda je opet doshao warn window...program nadje mobitel..mogu prebacit sms na komp.. zvat preko kompa..pisat sms i poslat preko kompa..sve..ali chim ukljuchim file transfer on krepa .....zna tko u chem je problem..?
Zadnji uredio Inovator : 13-11-2006 u 16:54
Probaj s P2k tools-om! Link ti je negdi na forumu!Izvorno postao Syzygy
Izvorno postao kurbaos
moze prijevod?(kad pritisnem connect)
Uspio ju povezat sa kompom..katkad hoche..katkad ne...onda restartam komp i hoche..ne znam..mozda me usb zayebava :-?
odnosno..shto sam htio rech jest, ono shto sam htio sam si prebacio(uz puno muke
)
Zadnji uredio Inovator : 13-11-2006 u 16:53
trebaju ti ovi drajveri...odes na ad hardware u CP i izaberes mororolu i instaliras te drajvere
http://rapidshare.de/files/36217597/P2K_Drivers_2.9.rar
evo uplodo sam...
e sad ja inam pitanje za onoga tko ce mi moci detaljno objasniti sta trebam da bi na v235 prebacio java igru...za sad mogu samo slike video i glazbu ali nista dugo...
pa bih zamolio nekog da mi to objasni...ono koji program i ostalo....
Da li mi ko moze poslati sofetware za motorolu v235. skinuo sam ovdje jedan na fgorumu, ali ga nisam mogao raspakovati.
Moj e-mail je krsmanoviczlatan@yahoo.co.uk
Unaprijed hvala!
Oprostite sto ovako upadam u temu, al jos je gluplje ici otvarat novu.
Moje je jedino pitanje ima li Motorola V235 Bluetooth i IC?
GsmArena kaze ne dok T-Mobile.hr kaze da, za oboje.
Hvala
Di se more naći progam od motorole v235 ZA USB MINI??? Ja iman kabel ali neman progam....Izvorno postao kurbaos
![]()
motorola v235 nema ni ništa od navedenog... ima kameru....mp3 i mms!!!!
Bookmarks