u onoj temi su ljudi sudjelovali i odgovarali ti, no, ako misliš da ćeš ovako dobiti više info, neka ti bude.
Znači reporučite mi najbolji adsl modem/router/wlan router al da radi s Optimom,znači annex A zato kaj me ovaj Telsey živcira: ko prvo na njemu mogu speći jaja,a ko drugo zna se nekad sam od sebe gasit/palit a i rađe bi neki router/modem od nekog poznatog proizvođača. Potreban mi je i wlan i običan router da mogu imat više opcija za umrežavanje, a i mora biti annex a modem da radi bez Telseya. Već sam pitao ovo u jednoj temi al nitko nije odgovorio već jedno 6 dana pa sam odlučio staviti novu temu.
Ja sam koji jesam...
u onoj temi su ljudi sudjelovali i odgovarali ti, no, ako misliš da ćeš ovako dobiti više info, neka ti bude.
Zadnji uredio The Judge : 14-02-2008 u 17:33
use google...
vjerojatno negdje na webu mora biti bar neka recenzija tih routera...
Ovako... Isprobano ti radi Linksys (Model WAG54G-v3) Wireless-G ADSL Gateway... Na žalost ti ne mogu reći ima li ga ili nema za kupiti u HR jer je ovaj moj primjerak došao nekim čudnim putevima u moje ruke :-)
Evo sada pitao frenda i kaže da probaš pogledati/kontaktirati firmu Comtel (oni imaju Linksys u ponudi) pa vidi može li se nešto preko njih dobaviti...
www.comtel.hr
Zadnji uredio avaya : 14-02-2008 u 17:04
Bookmarks