Ja mislim da bi moglo preko BT,jer sam se ja na laptopu spajao na net sa K700i.
Zanima me da li može c81 na kojem je uključen web n walk poslužiti kao modem da se preko njega komp spoji na internet? da li se to može napraviti i što sve treba? HVALA!![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
Ja mislim da bi moglo preko BT,jer sam se ja na laptopu spajao na net sa K700i.
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
a može li sa originalnim kabelom? mislim imam instaliran MPM ali mi nešto neće prepoznat mob.
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
Od serije 35 svi Siemensi imaju ugrađen standardni modem, ne vjerujem da C81 nema.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
modem je prepoznat u control panelu i u device manageru, query modem odradi samo ga MPM ne želi prepoznat. C81 ima soft 51 , a MPM je 4.06.21.31.1. vjerojatno je problem u MPM-u. Ima li koji drugi soft da može se spajati preko moba na net koristeći edge?![]()
![]()
crnikmet@gmail.com
Za koristenje modema nije ti potreban MPM, ako komp prepoznaje C81 kao modem onda jos samo treba u extra settings od modema dodati jedan string. Ovo pisem s mobitela, pa cu ti string napisat kad dodjem doma.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
evo uspjeh sa službom za korisnike i upisali smo redak u extra initialization commands. Radi kao zvrk i kao što ste rekli spaja se bez dodatnog softa.![]()
at+cgdcont=1,"ip","web.htgprs"
crnikmet@gmail.com
Bookmarks