dobro ja sad ne vidim baš najbolje sliku, neš mi onitor ne valja, ali kad je meni neš tak imaš one tipke na monitooru za proširivanje slike, sužavanje, svjetlinu etc. možda sam krivo shvatio al...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
dobro ja sad ne vidim baš najbolje sliku, neš mi onitor ne valja, ali kad je meni neš tak imaš one tipke na monitooru za proširivanje slike, sužavanje, svjetlinu etc. možda sam krivo shvatio al...
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
Pa imas ispod ove cetiri (?) tipke, prvo stisni onu ispod koje pise 'Menu' i pojavit ce ti se izbornik na kojem ces vidjeti sve opcije (prosirivanje i suzavanje vertikalno i horizontalno). Ako ne znas sto znaci koja 'slicica' isprobavaj malo, s vremenom ces skuziti, ili pozoves nekog da ti to podesi.![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
jel on to nas zeza? pa na monitoru podesis i razvuces sliku..il se probaj malo s rezolucijama igrati..
pa imaš i u proporcijama ili postavkama grafičke opciju za resize i sl. Bar bi trebo imat....
cccc....najlijepše se samo dobro nasmijat...al isto,vidim da je riiječ o malo starijem monitoru pa neznam jel to moguće što vi govorite,ne vjerujem da bi pitao takvu glupost...nego,daj malo opiši monitor,ima li te tipke....
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Posvijetli malo sliku i vidjet ces ih![]()
inače monitor je "stara krama" Hansol 17 inča katoda ima kojih 5-6godina...novi neču kupovat dok ovaj ne krepa...
i BTW:kako sam ja glup nisam se ni sjetio da se na monitoru to podešava...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
inače problem riješen...![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Bookmarks