Jok. Trebalo bi i neku vrstu kontrolera izmislit, pa onda i podršku u softveru.. ne bi to hodalo.
Zanima me dali postoji neki adapter ili nešto slično s kojim možeš spojiti flash memoriju na mobitel koji nema tu mogućnost već ugrađenu u sebi. Ukratko, postoji li način da imem više memorije nego svoih standardnih 8Mb ne E550?
Jok. Trebalo bi i neku vrstu kontrolera izmislit, pa onda i podršku u softveru.. ne bi to hodalo.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
pročitao sam u ranijim postovima da se interna memorija može povećati za 10Mb. zanima me dali je to što napredovalo tj. dali je sad moguće možda staviti više?
Uh
Teško.
Nema toga. Osim da vadiš chip van pa opališ drugi veći gore. Ali to je lemljenje po ploči. Plus, mislim da bi bilo problema sa stavljanjem softa na taj mob onda, jer kad mu taj chip izvadiš, ode ti sav soft, uključujući i bootloader. Imaš 100% krepan-mrtav mob sa puno memorije
Jok, jedino je da brišeš po njemu. Možda si na to mislio? Ako se sve-sve-sve izbaci van iz moba, možeš si oslobodit negdje blizu 8MB.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
to sam već sve izveo. nego bas bi htio više memorije radi MP3jeva na primjer.
No dobro kad se nemože, nemože se.
Ako netko možda sazna da je nešto slično izašlo na tržište bio bi muzahvalan da mi javi (via PM).
Unaprijed hvala!!!
ima jedan adapter, ja mislim da se zove e398![]()
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
svaka castIzvorno postao Darian
![]()
Resistance is futile. You will be assimilated!
Bookmarks