pa, updateat na s60v3 ne mozes nikako, a sto se tice brzine pogledaj koliko slobodne memorije telefona imas (ne kartice).
si probao formatirat mob?
Pozdrav,...
Imam, recimo to tako, jedan problemcic ... naime, Nokia mi je postala full spora u zadnje vrijeme. Ne znam jel problem u tome kaj sam se igrao proteklih dana s N95 i E51 pa sam skuzio koliko je moja tek spora i "zaostala" ...
Pa me zanima nekaj,...
Dal' se da nekak updejtat taj symbian na neki "brzi" ?! Tipa da imam symbian kakav je u E51/N95. jer su mi nice one postavke na desktopu, a i izgled mi je ljepsi ... Znaci mislim na ovo (Symbian OS v8.0, Series 60 v2.0 UI ==> Symbian OS 9.2, Series 60 v3.1 UI)
Pa ak se nekom da napisat pokoju rijec. Unaprijed se ispricavam ako sam postao duplu temu, jer sam searchao i nisam nasao![]()
Pozdrav i sve najbolje u novoj![]()
Tomislav
pa, updateat na s60v3 ne mozes nikako, a sto se tice brzine pogledaj koliko slobodne memorije telefona imas (ne kartice).
si probao formatirat mob?
Mem in use => 1548 kB
Free mem => 8380 kB
RM-1
Se da tu kaj !?
Najveci je problem u tom kaj nemam kabel za komp ... jel se to da kod lokalnog tipa kaj popravlja mobove?
ili ako je je netko dobre volje pa mi posudi?
Koji mi kabel upce treba?
CA-53 ili CA-70 ?
Zadnji uredio 70m0 : 05-01-2008 u 14:28 Razlog: Dodani neki podaci ...
Update: nabavio sam PC <-> Mob kabel i sredio. Updateao mi je sa 2.39.15 na 5.03.08 verziju. Nije da sad trazim dlaku u jajetu, ali taj FW je iz 17.05.2005. ... Nekak mi se cini starim?. Dok jos imam kabel kod sebe, jel imate koji tip/hint da nekak "poboljsam" mob?
Fala na pomoci![]()
![]()
Ja sam prvo pročitao tutorial o updateu (na ovom forumu) pa sam skužio da treba promjeniti jedan brojčić na mobitelu i onda napravio update na v. 6.03.08
v 6.03.08
13-02-06
RM-1
Nokia 6630
0518132 Croatia
evo ti link
....
Zahvaljujem!
Bookmarks