koji modem ?
Kupio sam nedavno novi komp i na njega sve instaliro potrebno za modem (Enthernet LAN modem) i gdje god izmjerim pokazuje mi da mi je ova brzina:
Vasa trenutna brzina prijenosa podataka iznosi:
319.60kb/s
sto znaci da mozete prenositi podatke brzinom od 39.95 kB/s s naseg posluzitelja.
A imam kod t-coma 1Mbps prije mi je sve normalno funkcioniralo a sad neće ništa probo sam više puta reinstalirat drivere i ništa sve sam s onog cda radio i neće molim pomoć
HVALA
koji modem ?
Err a di si to mjerio?Izvorno postao Zeus
Jesi probo mjeriti s ovom stranicom?:
http://www.speakeasy.net/speedtest/
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
evo da se i ja požalim na brzinu adsl-a... imam 1Mbps, a danas i jučer mi je tako usporio download za ne vjerovat, skidam brzinom 36kBps što je stvarno malo s obzirom da inače skidam 108kBps... evo sad sam izmjerio brzinu i pogledajte šta mi kaže:
Last Result:
Download Speed: 143 kbps (17.9 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 124 kbps (15.5 KB/sec transfer rate)
dal da zovem t-com ili šta?
Evo brzina 66.10kbps, a imam 1mbps (nije download)
Ovo mi je najmanja do sad
Ispala dva velika međunarodna linka..., svima korisnicima smanjena brzina.....
Sto pise u ugovoru?? (nemam ga kod ruke)
JesU duzni osiguravati brzinu??
neznam šta piše, ali mene zanima u kojem roku će se to popravit?!?!?
meni se stalno vrti između 20 i 40 kb/sec
poludio sam![]()
zvao sam ih ja imaju neke radove sutra bi sve trebalo radit kak spada
A KAJ SAD TI GLEDAS�
naravno da nisu... imas brzinu do 1mbps (ili koliko si vec uzeo).. znaci moze i manje...Izvorno postao Zabac1
za garantiranu brzinu se koriste iznajmljeni vodovi i te fore... i to kosta daleko vise od sadasnjih 280kn za 1mbit flat....
ja isto imam dva dana problema sa brzinom
speed mi je:1.0mbps,a skida mi 6kb/sec,pa poludit ću kaj da napravim??![]()
![]()
uh kako bi ih zvao!Izvorno postao smogovac
Seriously?
meni su prikljucili prije 4 dana i brzina mi je blago receno jadna....
pojedinci mi pravdaju da je to jer sam na selu i tamo je brzina znatno sporija.
iskreno ne smeta mi bas previse u 4 dana sam napravio 8 gb prometa
Uglavnom zanima me jel ima to veze jer sam na selu ili je problem kao i kod vas sa t-comom
Normalno da ne bi trebalo imati veze kaj si na selu, moraš imati ~106KB/s i točka, zovi korisničku i prijavi problem.Izvorno postao Aureus
...također sam na selu i nemam problema s brzinom...Izvorno postao Aureus
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
moram ovih dana reinstalat sve pa ih zvati
ipak nisam sve instalirao o objašnjenju i nemam bas prostora na disku ..
pa kad sve ocistim budem ih zvao i slati cu prijetece mailove![]()
ako bude do njih napisem vam kako sam dobio 1 mjesec nagradnog flata.![]()
ja imam 2.mjeseca flat,1Mbit .....mogu reci da je svaki dan drugacija brzina...i cak ovisi o doba dana...ujutro dobro,navecer koda da zaspi.....uzas...
vec sam 100puto razgovarao sa njima...samo ti se veli,da budeju provjerili i da traje....na kraj dobis 100kn na racun i to je sve...bolje nije nista!!
Moj stari nick je bio: nokman
Ljudi, meni je danas kod skidanja materijala brzina bila čak 2.6kbit/s. Brže sam imao kod Dial Up-a. Sva sreća, trajalo je samo 2, 3 sec, ali sam se neugodno iznenadio.
E, može netko dati link za neki besplatni mjerač brzine. Ovaj u drugom postu traži nekakvu registraciju...
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
http://bwm.carnet.hrIzvorno postao Moby
To ti je možda i najbolje/najpozdanije s obzirom da je server u HR, a ne na drugom kraju svijeta...![]()
Ja samo taj i koristim od bandwith metera...
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
WTF????
Vaša trenutna brzina prijenosa podataka iznosi: 192.40kb/s
kaj se dešava????? toliko mi je spor dsl cijelo jutro da ću pop*a da ne govorim da mi se već po ko zna koji put dogodilo ovo ----->
Access to the requested URL is not allowed!
Please, fill out the form below if you believe the requested page should not be blocked:
Form for URL unblocking request
Please, send other sites you feel should be blocked using the following form:
Blocking Request Form
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
ako koristiš firefox nekad i meni sere...,Izvorno postao fly::nan
a da mi je tako spora veza sada nazvao bi ih i pitao točno ovako:
zašto je opet adsl usporen? već je tako cijeli mj... i zašto ću ja sada na kraju mjeseca platiti punu cijenu brzine ako usluga nije u potpunosti pružena?
ali sva sreća provjerih i brzina je ok...
Seriously?
nemrem vjerovati koji su to mulci u t-comu.
zvala sam ih danas i prvo sam čekala da mi se jave valjda 20min. nakon toga tip me UVJERIO da s dsl vezom sve štima i da je vjerojatno problem "kod mene". reko, ok, možda stvarno i je problem kod mene. i hebem se i čistim komp i gledam i tražim viruse, crve i trojane i naravno NIŠTA ne nađem jer stvarno pazim na te stvari i redovito komp čistim itd....
zgasila sam komp jer me živcirao i sad se spojim i opet mi veza spora. opet isto sranje. i već mislim kako ću rušit vindovse kad odjednom sve proradi.
e pop* sam.... sad ću ih zvati da im svce po spisku. daklem ipak je bilo kod njih. seronje! pa kaj nemogu fino reči, priznati a ne mene stavljati toliko na muke... ma pas konj mater![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Bookmarks