recimo to da u paketu dobiješ mono slušalicu, samo 9MB interne memorije, malen displey rezolucije 128 x 160 pixela, loša kamera...
slusalice imam, 9mb je malo al je to svejedno vise od onih 5mb na 5300, a mali ekran i losa kamera me ne ometaju u slusanju muzike... mene zanima iskljucivo kvaliteta zvuka, ne ekran, kamera i sl.
slusalice imam, 9mb je malo al je to svejedno vise od onih 5mb na 5300, a mali ekran i losa kamera me ne ometaju u slusanju muzike... mene zanima iskljucivo kvaliteta zvuka, ne ekran, kamera i sl.
ja imam 3110c, radi odlicno- nema veze 9MB, ubol sam karticu 1GB za 75kn, gore natrpas high quality mp4 cca 700-800 pjesama (mozda i vise...) gledas spotove, super player itd. Totalno vrijedi tih para !
Ma ja kad sam kupio 5300 dobio sam karticu od 256 MB! Cijena u simpa paketu od 999 kn! Zvucnik je super , jos dodam ekvilaziator i dere ko lud! Slusalice su dobre, ima radio, dobis usb...Kamera je super(barem meni)...
Bookmarks