Znači da tebi odgovaraju mobiteli N serije 5, pa zašto onda ne bi kupio 5500? Mini SD za N nisu skupe!
Imao sam sve do nedavno nokiu 5140, solidan i nepoderiv mobitel... al i njemu je odzvonilo! Puko sam i bacio ga u zid, svi mi kažu da se display ne isplati popravljat....
Čitam ovdje da je asljednik tog mobitela Nokia 5500. Ali i čitam dosta loših kritika o njoj. Sad me zanimaju jesu li te kritike subjektine, il se prosječni korisnik mobitela stvarno mora osvrtat na njih.
Evo meni se taj mobitel svitio zbog;
1. Čvrstina i nešto veća dugotrajnost, nisam sklon mjenjanju mobitela svakih pola godine. Ai sama firma NOKiA je simbol za kvalitetu kod mobitea.
2. Velika memorija - 1G! Znači puno MP3 glazbe
3. Svjetiljka
4. Povoljna cijena - meni oko 2000kn i nije puno dati s obzirmo da mobitel kupujem u prosjeku svake 2,5 godine.
Što vi kažete, postoji li neka bolja nokia s obzirom na ono šo mene zanima?
Nisam eki znalac pa bih volio čut komentarae vas ostalih!?
Što znači symbian?
Znači da tebi odgovaraju mobiteli N serije 5, pa zašto onda ne bi kupio 5500? Mini SD za N nisu skupe!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Ako voliš malo izdržljivije mobove,ovaj bi ti bio idealan. Još k tomu ima i Symbian. Nisam na forumu čuo mnogo kritika na njegov račun. Isprobaj ga,ali mislim da će ti se svidjeti ako si dosad bio na 5140i![]()
Nije to jedini mob po kojem pljuju, ima ih još, ali to nije razlog da ga ne uzmeš ako on zadovoljava tvoje kriterije, a ne tuđe. Za svaki će se naći neka primjedba i bug! Nema savršenog mobitela!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Nego, jel ima razlike u kvaliteti mobitela onog iz dučana i onog kupljenog prek oglasnika?
i preko oglasnika je uvijek upitno dobivanje valjane garancije.
Ne bi trebalo biti razlike. Proizvodjacima se najcesce ne isplati raditi specificne modele za nase trziste.
Sto se tice spomenute Njoke, OK je. Nema nista lose sto ce ti smetati s obzirom na to da trebas primarno izdrzljiv mobitel.
Symbian ti znaci da ima mogucnost prosirivanja aplikacijama i kvalitetnijim igricama, a ima i podrsku za neka hardverska prosirenja kao sto je GPS i tako.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Kupio sam tu nokiu, prek oglasnika, sam nisam dobio upute uz nju, jel se mogu negdje na netu sknut upute?
I onaj cd za instalaciju na komp?
nasao sam samo ENG verziju...
http://nds1.nokia.com/phones/files/g...port_UG_en.pdf
Bookmarks