Account je poveznica sa tobom, a sada saznati čiji je mislim da je malo teže!
prvo da kazem da nisam znao di da stavim ovu temu, pa sam je tu stavio, mod. nemojte se ljutiti.
njeckam se da li da stavim jedan 'bezobrazni'video ili ne. zanima me da li te osobe mogu otkriti s kojeg je to kompjutera odslano?-(ip adresa) primjer- Kiro je išo švrljat po serverima da bi nesto otkrio u vezi jubita..po tome sam zakljucio da se ipak moze doznati, tj. neko osobe mogu zloupotrijebiti svoj polozaj. sad me zanima, da li je moguce imati potpunu privatnost na youtubeu?
koliko sam cuo tcom suradjuje s vladom. inace koristim adsl.
Account je poveznica sa tobom, a sada saznati čiji je mislim da je malo teže!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Napravi novi acc na youtube-u (i novi mail ako bas trebas) i sve to preko nekog proxy-a te se opet spoji na proxy i uploadaj video. Mislim da ce tako biti malo teze otkriti.![]()
Tetronic imas pravo ali ako je mocan neki covjer(finansijski) i ako mu taj video kvari ugled zatrazice od proxy admina provjeru koje na taj i taj datum taj i taj dan bio spojen na tu i tu ip adresu proxya.
Nista nije sigurno
Mada slobodno uploadaj sta hoces jer za ovo gore navedeno treba dooooooosta vremena da se uradi.
Koristi proxy i sve će bit OK![]()
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Youtube, zaštita privatnost...
Ovo je totalni apsurd, ovo troje neke nikako jedno s drugim
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
jel kiro na kraju nasao autora?
ma to kiri dobro doslo, kao i seven uradak severini..sad je x puta poznatiji i popularniji.
Bookmarks