A kad će Kobajagrande.mobile???šala
Tko zna kak će to ispast na mobu??!!
Evo napokon ce mo dobit mobilnu verziju jubito-a u 5. mjesecu..
http://www.engadgetmobile.com/2007/0...h-in-may-june/
A kad će Kobajagrande.mobile???šala
Tko zna kak će to ispast na mobu??!!
ovako ce to ispast na mobu... http://m.youtube.com/
Odlicno, samo kolko ljudi u HR. ce to koristit![]()
Ja cu koristit i jedva sam docekao da podignu i mobilu verziju..![]()
Da mi je znati tko će pregledavati tolike video fileove preko GPRS-a ili EDGE-a. Kune će samo curiti sa računa.
nitko vjerojatno, ali zato će oni sa WLAN-om![]()
Marko je apsolutno u pravu, klipovi ce biti optimizirani za mobilne uredjaje i biti ce "laksi"
Ovako jedva potrosim 100Mb od XL paketa, proslo mjesec sam potrosio samo 45Mb lol
Tak da ce mi ovo super dochi za malo prometa nabijat, mozda oborim rekord u 5. mjesecu pa predjem granicu od +100Mb mjesecno![]()
Konačno. I ja sam ovo čekao.
Heh, ja potrošim 200-300 mb. A s ovim mobilnim jubito-om mogo bi potrošnju dignut na nekih 500 mb. :throw:
Ne, ne, dečki, ja sam rekorder; u 3 tjedna koliko imam VIP Mobile Broadband 128MB, potrošio sam 10MB (10.07MB po data counteru na mobu)
Eeee, kad se sad počnem preseravat sa YouTubeom na mobu, bit ću glavni šerif u selu...
Testis unnus, testis nullus!
Meni se potrosnja krece od 120-200 Mb mjesecno sto je relativno malo... bojim se da cu probit pola gige ako jutub proradi
Eh, imam blagi dojam da će nam svima porasti promet nakon otvaranja mobilnog portala. Ali treba se to dogoditi![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
A koliko se placaju ti MB-ovi,koliko mozes potrosit u jednom obracunskom paketu?'
Evo ga, napokon je krenila mobilna verzija...
Filmici su u 3gp formatu...![]()
A sad cu narucit wnw pa cu odma isprobat,Shamanix jesi probao?
Nemoj samo pretjerat sa WnW-om![]()
Ma probao sam malo, samo je mali broj clipova portan u 3gp, tako da fali dosta toga, ali kazu da rade na portanju filmova u 3gp pa ce s vremenom biti sve vise i vise clipova.
Fino, jedino što mi radi samo u def. browseru. Ne radi u Operi Mini
A def. browser mi je spor užasno![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks