Potvrdjujem da ni ova verzija Cardinale 2.3 NE radi. Sve dobro dok se ne krene u vožnju. Tada se ekran ispuni rutama.
Uredjaj TyTN II.
AdriaROUTE Garmin XT 2.0
Mireo Cardinale 2.3
iGO/MioMap
Ostalo
Potvrdjujem da ni ova verzija Cardinale 2.3 NE radi. Sve dobro dok se ne krene u vožnju. Tada se ekran ispuni rutama.
Uredjaj TyTN II.
ja ne znam jesam ja blesav, ili sam zaboravio baratati racunalima svih vrsta.
pokusao sam sve savjete koje sam nasao ovdje, ali ne mogu natjerati Cardinale 2.3 da proradi.
Imam ASUS A636N.
svaki put kad uspije pronaci satelit, zblesira se, prijavi gresku, te ga moram ugasiti i upaliti da proradi. ako netko ima ovu kombinaciju - asus i crackirani cardinale 2.3, nek se javi.
ako ne, asus leti kroz prozor. vise mi ga je pun q
naravno da ne radi
kom radi nije ga isprobao u voznji, tj kad ulovi gps signal
meni radi i u vožnji tako da mi nije sasvim jasno u čemu je problem
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
dodo
Icq na poslu :-) (radi do 15h) -457-592-056
Skype (nemogu se sjetit,ali možeš mi ostavit na PM svoj skype accaunt) pa ti se ja javim poslije 15h,nije problem.
Ma mora radit Cardinale! Mislim da ovisi od uređaja do uređaja i porta koji mu je hardwerski namjenjen,tako da nekima radi,nekima ne.
Ja sam skinuo pred malo više mjesec dana IGO 2008,ali mi nije radio,jer mi je falio neki file.Možeš možda stavit link sa kojeg si skinuo tu verziju koju ti imaš,pa da vidim kako to izgleda(mada znam da za sad nema previše karata,a pogotovo ne za našu lijepu našu).
Hvala!
neno20st;736992]evo ekipa meni sve super radi...iskopirao , pokrenuo i sve ok! ko urica kao i igo8
evo link za igo8
http://rapidshare.com/files/82162509/8_PDA_PNA.rar
Password: pepper
a kartu koju koristin skinete ovdje:
http://rapidshare.com/users/D67WFW
napomena. na variji je koristen i prva dva puta san radio soft reset te od tada stabilno radi, nije nuzno da i vi budete morali ali cisto da se zna
e da... i ovo san koristio evo naputak:
Here is the patch to remove demo for PNA/Pda devices
http://rapidshare.com/files/85781077....pna_patch.rar
Download the IGO8 PPC patch from the Internet.
Unrar the archive.
Copy the igo.exe from your PocketPC to your computer in the same folder as the igo8.pda.pna_patch.exe file.
Run the igo8.pda.pna_patch.exe on your computer and click on the patch button.
When patching went O.K. copy the igo.exe from your computer back to your PocketPC.
Run igo on your PocketPC and notice that the "not for resale" line is gone.
Enjoy igo8.
Zadnji uredio neno20st : 04-02-2008 u 11:03 Razlog: patch
Niti meni ne radi. uspio sam ga ntjerati da neko pronađe gps, ali onda u vožnji ga pokrenem, zadam mu rutu i sve krene ok, ali onda se broj ruta počinje udvostručivati dok ne ispune ekran. a jako mi se sviđa viagps 2.3 zbog toga jer ima najprecizniju kartu hrvatske koju sam ikada vidio. inače koristim i iGo 2006 plus. I kad sam njega skinuo, skinuo sam verziju koja je imala autorun, i sam se instalirao na ppc, tak da je sve radilo perfektno. E, pa sad me zanima da li netko možda ima takvu verziju viagps 2.3 koja se može instalirati preko autoruna?
P.S.
Ako netko želi da mu nekako dostavim ili uploadam navedeni iGo 2006 plus s s automatskom instalacijom nek se javi.
Jer se mape (cardinale)mogu nekako convertat da ih može čitat symbian s60v2? Točnije nokia n70?![]()
Kopiraš IGO 8 na SD karticu tvog PDA. Skineš kartu i staviš je u mapu karata, POI u mapu POI-a. Downlodiraj Patch s neta i raspakiraj na disku PC. Kopiraj IGO-exe s tvog Pocket PC na kompjuter u isti folder di je IGO8 pda/pna-patch raspakiran. Klikni na "Patch" dugme, Nakon toga IGO8 exe(ne patch)sa kompjutera kopiraj na Pocket PC i pokreni aplikaciju i to je to. Mogu reć da je zanimljiv i koliko vidim dosta bogata karta čak i dosta potpunija i od ViaGPS 2.3. Da li je ovo Demo verzija ili je crackirana? i još kad bi se moglo naći govor i pismo na hrvatskom, mnogoo dobro.
upravo je ovaj crack bio za unlimited verziju. postoji mogucnost da se glas sa igo 2006+ prebaci u ovaj ali nisan to probavao...lijep pozdrav
Ne mogu vjerovati da se od strane moderatora tolerira ovolikiu ovoj temi..Moderator sam na jednom drugom forumu i tamo bi se ovakvi postovi premještali a pisci upozorili. Zar je tako teško otvoriti novu temu iGO8?
![]()
Instalirano i radi, sutra ću ga isprobati u vožnji, valjda će biti ok.
PREDATOR
A hebiga i ti podjebavaš.. Radije reci nešto pametno o temi.. ako imaš što..
ja sam do prije tjedan dana imao verziju koja je radila (cardinale 2.3) i onda mi nakon tjedan dana prestala radit, i vise nikako nece radit
Bookmarks