Kod može biti jednoznamenkast ili više brojeve. Probaj da budu 0000 i to je to !!
upišeš bilokoji broj (može biti i samo jedna znamenka) ali onda i na taj drugi uređaj moraš upisati isti broj da bi ih spario (ovo napraviš samo jednom i nakon toga s tim uređajem se povezuješ bez potrebe da ponavljaš ovaj postupak). taj te kod traži jer je na tom drugom (a vjerojatno i tvom) mobu po defaultu namješteno da traži pristupni kod
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
Kod može biti jednoznamenkast ili više brojeve. Probaj da budu 0000 i to je to !!
ma nije to u pitanju, jer se s nekim mobovima spojim bez upisivanja ikakvog koda. jucer sam se probala spojit na mob. od prijateljice i meni i njoj je trazilo pristupni kod, koji nijedna od nas ne zna koji da upise....
a nekidan, kad sam se htjela spojit na mob. od kolegice s posla samo njoj je trazilo pristupni kod, a meni ne.
Kod mene je bio 0000
jos jedno pitanje:
oni koji imaju U600: cini mi se da se rasklapao malo, kad je otvoren. bas se osjeti kad u busu pisem poruku. i sta vise gledam jel klapa ili ne, cini mi se jos gori. jel i vas isto takav?
ma svi ti se slider telefoni klimaju, deal with it![]()
Dali se moze na u600 iskljucit autofokus?
LUD PA ŽIVIM!!!!!
Nisam imao taj mob,ali recimo na mom SE možeš isključiti tako da staviš fokus na beskonačno
Pa pogledaj ima li ta opcija kod tebe
![]()
Kako saveati firmware iz moba na komp??
Kako iz firmwarea nešto izdvojiti, npr original slike?
Evo skužio sam, poigrao sam se s optiflashom...
Zadnji uredio jopis8 : 04-02-2008 u 14:12
Opet ja...
Ne mogu otvorit skinuti firmware ni sa SFE 2.0.1.38 ni sa Resman 5.6.1.
Imam i Resman 5.4 ni sa njim ne ide, još su mi obadva na ruskom, kako da ih prebacim na english??
Help please!?
ma nije mi ga se dalo nosit u servis, jer imam dojam da ce oni rec da je to normalno. ima koji milimetar lufta kad je otvoren: osjeti se malo kad stisnem onu tipku za poziv. za onu drugu touch tipku (brisanje) se ne osjeti bas.
sad je pitanje koliko je tebi bilo lufta, pa su ti mijenjali cijelo kuciste?
Pozdrav!
Može li mi tko reći što moram napraviti da bih imao slova č, ć, š, ž? Promijeniti software ili? Rade li to u Samsungovim prodavaonicama?
jel netko prebacuje pjesme u Windows media player modu? moj komp nece da ga prepozna u tom modu i ne mogu napravit onu sinkronizaciju (sa media playerom).
a sta ce ti to?jedino ak bas stalno koristis WMP.
meni je po defaultu na mass storage. i deri.
nakon skoro mjesec dana uporabe , mogu rec da sam jako zadovoljan mobom ,a modza jednom i neka bolja baterija dodje za kupiti.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
meni ispocetka nije htio , kad sam odjednom napravio ono 20 foldera na music folderu..sad kad dodajem folder po folder, prepozna ih sve.jednostavno pod "mp3 player" - "sve" imam sve pjesme.
kak ja imam 2 GB karticu ,sto ce rec brdo pjesama , skuzio sam da je najbolji nacin za organizirat sve to tak da prvo svim pjesmama preuredis id3 tag. stavis recimo za svaki album ime izvodaca samo - i odna biras po izvođaču - ima ta opcija .
Zadnji uredio stamp1 : 06-02-2008 u 23:14
Jel itko skužio kako pri pisanju poruke možeš iz kontakta povući neki drugi broj od onoga sejvanog pod "mobile"?
livin' fast
Prvo cu bit drustveno koristan , napisat dva koda koja su u jednom drugom topicku ,al za slucaj da netko ih nije vidio:
1) u600 je uz sve ostalo i svojevrsni termomtar.
utipkate sljedeci sljed znakova
* # 9998*228 #
radi,bar kod mene.
2)zivcira vas ono E na ekran?u?ja ga se vise ni ne sjecam,maknuo sam ga drugi dan.
utipkate sljedece
# *#4777*8665#
tu se ude u posebni meni neki,nemojte nis petljat nego odmah u podmeni gprs-gprs detach.
sad ce se "E" pojavljivat sam oakd saljete/primate mms i surfate netom,kao sto Bog zapoveda.![]()
3)sljedeci kod
*#9998*4678255#
navodno aktivira koristenje java igara.meni osobno to en radi , prebacio sam vise jar i jad fajlova na memorijsku ,i na mobitel , nece.mozda je do mene.
i jedna kratka obzervacija.
is it just me ,ili jos nekog zivcira nacin gasenja ovog mobitela?nemozes ga ugasit dok nije rasklopljen ,a kad ga rasklopis moras sa obje ruke ga primit zato sto je ovaj dio di je ekran relativno labav, lagan i ne uspijem jednom rukom ga ugasit.
Bookmarks