ma mora radit! meni se možda 2 puta "zblesira" od 10 pokušaja korištenja. Uglavnom, malo sam se namučio da sve ovo osposobim i sad ovo ok radi.
Nije mi jasno zašto je netko napisao da Cardinale 2.3 ne radi od Božića??
AdriaROUTE Garmin XT 2.0
Mireo Cardinale 2.3
iGO/MioMap
Ostalo
evo ja sam ga instalirao sebi na TyTN-a i radi bez greške (zasad) hvala![]()
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
ma mora radit! meni se možda 2 puta "zblesira" od 10 pokušaja korištenja. Uglavnom, malo sam se namučio da sve ovo osposobim i sad ovo ok radi.
Nije mi jasno zašto je netko napisao da Cardinale 2.3 ne radi od Božića??
jel moze upload na rapid? unaprijed hvala
može.trenutno sam na poslu,ali kad dođem doma uplodam ga na rapidshare,nema problema
Meni ne radi. Krene, govorna navigacija radi ali se karta zamrzne i na kraju poplavi, isto kao sa prošlom verzijom. Cardinale 2.0 i Igo mi rade bez problema.
PREDATOR
Koji program pokreće cardinale mapu Hrvatske?? I kako se ona instalirava na mob?
Zadnji uredio dodo_88 : 01-02-2008 u 19:55
Ovako,napravi si folder na memori kartici i u taj folder stavi 2577 i cardinale.Ovo ti je važno da se nalaze u istom folderu. pa neznam zašto ti ne radi.Evo vidiš da Prophetu isto radi. Koji uređaj imaš i koji WM?
Skidam sad i ovu od rkoren5 pa ću probati kod mene je FS look N520 WM5
uzalud trud nema ništa nova sve je dobro dok ne uhvati satelite a onda po starom reset i blokada. Nema druge žrtvovat 700 kn
Zadnji uredio aurelio : 01-02-2008 u 22:13
čekaj malo.jesi sad isprobao ovu verziju koju sam malo prije uplodao??
meni je to čudno jer meni sve super radi!
evo danas sam stavio obavijest na news grupu hr.rec.gps i pogledajte kaj je napisao jedan tip,za one kojima šteka. Možda nekom pomogne oko rješavanja problema.
http://groups.google.hr/group/hr.rec...8c31aeb1ab6ec4
Aurelio mislim da bi ti sam ovim mogao riješit problem (mislim ovo kaj te mući kad uhvati satelite). pogledaj si iz mog gornjeg posta na ovaj link ili kontaktiraj tog tipa koji je sebi rješio problem. Evo njegov mail je: Swiss-Chard@yahoo.com pa ga pitaj da li ti može kako pomoći.
Aurelio: na kojem portu ti je GPS??Ovaj ini.file je stavljen na Com9,a ja sam ga sad stavio na Com4. Evo ja sam ti napravio kako je ovaj tip napisao, za Com4,pa ako ti ne radi na tom portu, ustanovi na kojem ti je. uđi u .ini file i samo promjeni Com. brzina ti je stavljena sa 4800 na 57600. evo ti link gdje sam stavio taj ini.file. Samo ga prekopiraj u Cardinale folder preko starog ini filea i onda probaj pokrenut program. Najvažnije ti je da ustanoviš koji ti je Com dodjeljen za Gps i da to kasnije upišeš u ini file,a ostalo bi sve trebalo radit. Ajde kad riješiš to javi! sretno.
Link za izmjenjeni ini file:
http://rapidshare.com/files/88424067/Cardinale.ini.html
Ček, ček. Kako da nazovem novi fajl na memorici? Ubaci memoricu u printer i otovri mi memoricu i imam puno foldera (tipa system, images itd.). Kako da nazovem taj folder u koji stavim sve one fajlove (ima ih oko 20)?? I što je 2577? I kojim programom mogu pokrenuti mape za HR? I jer na mapama ima hotela, crpki il restorana? I di mogu nači navođenje na Hrvatskom za taj program koji pokreće mape, I hr JEZIK?
Hvala!!!
Mislim da tebe mući port. Ajde pokreni Igo koji imaš i kad ti pronađe signal odi na treženje GPS-a.Zatim odi na opciju podesi i reci mi koji ti je port i koja brzina prijenosa. kad to napraviš javi mi pa da vidim da li se još kaj da iskalkulirat. ma to mora šljakat!
Imaš možda Skype account??mislim da ćemo tako najbolje komunicirat
aurelio;rkoren5 Hvala na trudu al očito nešto ne štima. Sad kad bilo koju ikonu pritisnem kad otvori kartu jednostavno prekrije fileovima od cardinalea ekran i onda slijedi soft reset, jedino mi još perostaje da napravim hard reset pa da vidim.[/QUOTE]
Dodo 88: ti nazovi folder na memori kartici kako želiš(meni se zove ViaGps):U taj folder staviš 2577 i Cardinale folder. 2577 ti je neka autorun aplikacija koja se koristi kod Igo-a 2006 i ViaGPS-a! pa ViaGSP ti je aplikacija u koju stavljaš karte ovisno o tebi.Ovdje je samo karta Hrvatske. Na kartama se to zovu POI točke,ima nekih upisanih(hoteli,benzinske pumpe....)Hr jezik ti je već stavljen kao opcija,tako da upute odnosno glas koji ti govori kuda da voziš je na Hrvatskom jeziku.
Ček, ček. Kako da nazovem novi fajl na memorici? Ubaci memoricu u printer i otovri mi memoricu i imam puno foldera (tipa system, images itd.). Kako da nazovem taj folder u koji stavim sve one fajlove (ima ih oko 20)?? I što je 2577? I kojim programom mogu pokrenuti mape za HR? I jer na mapama ima hotela, crpki il restorana? I di mogu nači navođenje na Hrvatskom za taj program koji pokreće mape, I hr JEZIK?
Hvala!!![/QUOTE]
[QUOTE=rkoren5;736615]Mislim da tebe mući port. Ajde pokreni Igo koji imaš i kad ti pronađe signal odi na treženje GPS-a.Zatim odi na opciju podesi i reci mi koji ti je port i koja brzina prijenosa. kad to napraviš javi mi pa da vidim da li se još kaj da iskalkulirat. ma to mora šljakat!
Imaš možda Skype account??mislim da ćemo tako najbolje komunicirat
rkoren5 evo com port 8 brzina prijenosa 9600 to je kod IGO, takve san postavke postavija u ini dat cardinalea al ništa. Kad podesim rutu prije signala onda radi al ako taknem bilo koju ikonu kad dobijem sat.onda su problemi koje sam naveo. Skype ne, al mogu obnovit account.
rkonen5, velika ti hvala! Takve ljude ja zovem ljudimaU svakome slučaju sad ću ja to sve postaviti na mob pa javim kad u Ponedjeljak dobijem natrag receiver, još jednom hvala!
Daj mi PM-aj svoj msn, icq il kajh već imaš, rkonene!
Svaka čast ljudi na pomoći al očito ne ide pa ne ide. Probao sve moguće kombinacije pa neće i neće. Dopizdilo mi je više, vraćam se na starog dobrog Igo-a. A ja budala bacija kroz prozor auta original SD karticu u Njemačkoj sa ViaGPS cardinale 2.0 EU koliko me izblesirala. Sad sam mogao napraviti update besplatno.
Momci hvala na trudu.
Ni meni ne radi. Probao sam promjeniti com port ali opet ništa. Imam Tytn-a sa WM6, instalirani su igo 2006+ i cardinale 2.0 i oba rade savršeno a ovaj 2,3 se zamrzne i radi samo glasovna navigacija. Ne kužim u čemu je problem....
PREDATOR
evo ekipa meni sve super radi...iskopirao , pokrenuo i sve ok! ko urica kao i igo8
Bookmarks