što se mene tiče, mogu to nabrzinu napisati i poslati...Poštovani,
Želio bih u vašem lokalu rezervirati nekoliko stolova za cca 20-30 ljudi, za Petak, 1.2.2008.god. Ako je to moguće, molio bih da me kontaktirate na BROJ da se dogovorimo oko pojedinosti.
Unaprijed zahvaljujem,
EDIT: zahtjev za rezervaciju faksiran...![]()
pa će mo vidjet dal će sutra zvati...
ali kontaktirat ću ih još ujutro...![]()
Zadnji uredio Ico : 01-02-2008 u 01:01
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
1. maxi radi od 8:30
2. malo smo syebani
šaljete faks, mailove, zovete u 7, panika, jeste vi čisti?!?
nazovite u podne daće nas doć 15-20 i sve ok, kakve bolesne panike širite...
evo slike cjenika
http://rapidshare.com/files/88192949...older.rar.html
Kod mene isto neke promjene, stizem tek oko 22h. Ico, nista od prijevoza![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
jao miki pa to je danas
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ma ja ću nazvat u 8:30 onda...
sigurno je sigurno...
Petak, je... pa bi zato trebalo biti dolje nazvati ih što ranije...
...pošto "drug" Ico nije na netu javlja mi na mob:
REZERVIRAN JE STOL ZA 20-25 LJUDI U MAXI-U (na Icino prezime - a vald će javit koje je)
...rezervaciju treba podignut između 19 i 20h...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Fino, fino, vidim organizirali ste se. Svaka čast
Mene neima na netu jer mi je laptop izdahnuo pa je na servisu. Tako da svratim ovak s posla kad stignem, a nadam se da će idući tjedan i laptop svratit nazad do mene.
Ugl, kao što rekoh, sve ste napravili i svaka vam čast! Za nagradu, večeras je prva runda vode na moj račun - ali vode bez rupica: njih donesite sami![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Evo da se javim...
Kao što je Wild-boy rekao, rezervirao sam nekoliko stolova za 20-25 ljudi...
e sad, osoba koja se javila u Maxi pubu je pitala da li dolazimo samo na piće, ili bi nešto i jeli, pa sam ja rekao da nam rezervira stol tako da možemo nešto i pojesti (pošto sam vidio cjenik koji je ZB stavio i cijene su OK)...
Tako da je rezervacija sređena... samo da ju podignemo između 19 i 20h... valjda će mo se nać tako u tom periodu pred tim mini pubom...
Eto lijepo se dogovorili, no nazalost necu moci doc, moram poslovno popodne van Zagreba, svima zelim dobru zabavu!
potrudit ću se...
makar je i sam rekao da ga ne zaboravim pokupit...![]()
Od 22 ljudi koliko je na zadnjem popisu, beetleman ne dolazi (), malena nešto nešto bi došla nebi došla (ili traži prijevoz ili tako nešto), a od ostalih koji su na "klimavim nogama", još se mala nije izjasniča i Vertigo...
a ako ovi ostali ne zahebu i ako dođu, to je znači 18 ljudi...
a krenulo je sve kao "sastančić"...
eto, beetleman je trebao doć po mene, pošto on ne dolazi, nema ni mene, jbga, dok dođem do maximira s faksa, bit će 11, a tad je već sve gotovo...
daj ti ne trabunjaj...
ako ti ne dođeš, kome će se BD "upucavati" ?![]()
Daj ti lijepo kad ti završi fax dođi do Heizelove (križanje heinzelove i vukovarske) ili trmavajsku stanicu poslije, pa netko dođe po tebe tamo... (to sam ti i prije predložio, a znaš da meni nije problem doć [sve za dobro društvo] ) a do heinzelove imaš 7-10 minuta voženje tramvajem...
Ja sam gotov sa faksom u 18:00 i tad krećemIco, ako si kod faksa u to doba, možeš me pokupit...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
lol
ipak nisam radila duplu smjenu, no vidim da je ico vec obavio sve, fala ico!!!!
poslao mi je prezime na pm, ja cu na borongaj doci oko 19 - 19.15, pa svi vi koji planirate doci u to doba, molim javit se na pm da vam dam broj moba, pa se cujemo i nadjemo!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bookmarks