...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Eto lijepo se dogovorili, no nazalost necu moci doc, moram poslovno popodne van Zagreba, svima zelim dobru zabavu!
eto, beetleman je trebao doć po mene, pošto on ne dolazi, nema ni mene, jbga, dok dođem do maximira s faksa, bit će 11, a tad je već sve gotovo...
daj ti ne trabunjaj...
ako ti ne dođeš, kome će se BD "upucavati" ?![]()
Daj ti lijepo kad ti završi fax dođi do Heizelove (križanje heinzelove i vukovarske) ili trmavajsku stanicu poslije, pa netko dođe po tebe tamo... (to sam ti i prije predložio, a znaš da meni nije problem doć [sve za dobro društvo] ) a do heinzelove imaš 7-10 minuta voženje tramvajem...
u, fino, ja dolazim oko 19, ti , brljo se sad javio da dolazi oko 19.. ima nas nadobudnih![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ja sam gotov sa faksom u 18:00 i tad krećemIco, ako si kod faksa u to doba, možeš me pokupit...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
OK...budem sačekao. Svratim do šiptara pa uzmem ćevape u somunu dok budem ček'o. Hehe![]()
Kakva najbolja mjesta? Zar ima mjestaaa u Kinder Maxi klubu?![]()
ništa... imam broj od LaLune, Turbo-mace i Wild-boya...
tako da, društvo, vidimo se oko 19h (možda i minutu ranije) negdje kod Maksija...![]()
Evo i ja sam u 7 tamo... Jel hoce netko da donesem Asus EEE?
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
jbg ljudi, prevagnula je fešta f kleti pri frendu, tak da nem mogel dojti ovaj put![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Lajv report: luna je na cetvrtom pivu![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bookmarks