...kod za zabranu se nalazi u kartici a ne u mobu...i ne možeš ga poništit...
Postoji li nacin da vidim koja mi je sifra za zabranu poziva ili da je ponistim??Kad pokusam postaviti zabranu trazi mi sifru koja ima 4 znaka, a nisu 4 nule.Koju god da unesem kaze da je premasen broj pokusaja.
Radi se o D500!
FORD FOCUS RS500
I like it!
...kod za zabranu se nalazi u kartici a ne u mobu...i ne možeš ga poništit...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Znaci ja na samsungu ne mogu blokirat neki odredeni broj ili naprimjer pozive iz inozemstva?
Znam da sam na motoroli moga to blokirat bez problema!
FORD FOCUS RS500
I like it!
Ne,nije tiu to symbian da možeš blokirati pozive,ima jedan patch za d900 blacklist ,ubaciš i blokiraš,za d500 tako što ne postojiZnaci ja na samsungu ne mogu blokirat neki odredeni broj
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Pa to mi i triba, zabrane sta mi operater nudi.Na motoroli, mislim da je bila V525, sam moga napravit zabranu dolaznih poziva svih brojeva iz imenika!
FORD FOCUS RS500
I like it!
Po default-u su 4 nule. Ja sam isto nešto prčkao po mobitelu i promijenio taj kod. Nazovi službu za korisnike da ti resetiraju kod zabrane poziva, i onda će ti ponovo biti 4 nule, pa ćeš ga moći ponovo promijeniti. Tako sam ja napravio i sve je ok.
Može se postavit koji se broji mogu zvati a ostalo zabranjeno. Sad šta ti tražiš radi is o Black and White List !!! To je patch koji dopušta zabranu poziva za određenu mrežu ili brojeve, onda ko te može dobit i ko ne i koja mreža !!!
koji je na kraju kod zabrane poziva kod tele 2? ja ga ne mogu naći.
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Bookmarks