Jel se moze kako otovorit slike i ostalo ako je to zakljucano sifrom, a sifra se ne zna?
Jel se moze kako otovorit slike i ostalo ako je to zakljucano sifrom, a sifra se ne zna?
TDI macht Spass
Nebi bas rekao, zato i postoji. Flashanjem ces se rjesit sifre ali i slika i svega.
ne treba flashati, samo skinuti security kod...ili user kod. malo pretraži forumIzvorno postao BM0021
Maj bed, sori! Onda ovo moze![]()
Najlakše ga je spojiti sa TTC-om i on ti prikaže odma koji je kod. I unlock i security.
Ili Motokit... također čita sve kodove![]()
Mislim da se moze. Kad te pita sifru, stisnes onu menu tipku i zatim upises sest nula. Meni to uvijek uspijevaIzvorno postao DarioB
![]()
Probaj sa Motokit-om, trebalo bi da uspije jer lako čita kodove.
ako nije promjenjen security codeIzvorno postao .:: mario ::.
![]()
Na v3i imaš mogućnost da zaključaš sa šifrom neki folder ili pristup web ili slikama ...
To se može i na običnom razr_u.Izvorno postao dust
![]()
moze ali ima jedan problem kad pokusas da otkljucas i kad ti bude trazio sifru od 4 cifre ,ti pretisni meni taster koji se nalazi u sredinu i trazice ti sekjuriti kod a on je 000000. na motorole sem ako nije mjenjan tako moze da se otkljuca sve zakljucano na motorole poz.
skini si p2k Advanced editor i pod opcijom phone services odi pod password i klikni read from phone i pokazat će ti šifre koje imaš (neznam jel je to šifra zaključavanja i sigurnosni kod kaj ti treba al probaj oba pa ćeš vidjet)
Bookmarks