Creative, Sony i iRiver.
Htjeo bih si kupiti neki mp3 player. Nebih htjeo kupiti neki kvaliteta vindija, nego nesto kvalitetnije. Imao sam prije neki MS od 256mb..to sam bio kupio prije 3 ili 4godine za 500kn i odsluzio je svoje... Sada ide novi! Koje mi preporuke dajete? I koje uopce marke, htjeo bih recimo da ima najmanje 1GB na vise...
Hvala unaprijed!
Creative, Sony i iRiver.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Grundig, Philips ili Sony...e sad ja ti imam grundigov crveni od 512 MB i skroz sam zadovoljna, ima skroz lijepi i relativno veliki displey u boji, odličan zvuk, ma ima sve..čak i ima dvije linije(dva utora) za slušalice....
Kvaliteta zvuka - Sony ili Creative (ne mogu ništa reći za ostale jer ih nisam imao prilike isprobati). Šminka i donekle kvaliteta zvuka - iPod
Jednostavno![]()
ja ti imam sony b105f ,color display, baterija 12sati, ima snimanje s radija 192kb, 2gb, 470kn
zadovoljan sam.. ima usb direkt prebacivanje bez ikakvog programa, dakle copy/paste
Topla preporuka, a jos je i marka..za te pare..best buy.
-imas model s 4gb, taj dodje oko 800kn, ali nema radio![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
jest, lijep dizajn. ..a ubuduce kad kupujes takvo sto, prvo pogledaj poznatije marke, evo meni je sony sinonim za kvalitetu izrade i kvalitetu zvuka. kad sam kupovao nisam gledao na cijenu, a onda sam se iznenadio - samo 470kn, s obzirom sto sve nudi za te pare i jos je marka, stvarno je best buy.![]()
@vjeko: kakve slušalice dolaze uz njega? Gledao sam neke reviewe, al nigdje nisu prikazali sluške..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
standardne walkman slusalice.
to je cijena s popustom gotovinom -470kn, a sad prek firme bi doslo nesto manje, ako se racuna tih 22%.
@wildboy ako hoces bas ovakvog kakvog ja imam moras se pozuriti, jer neznam dal ce ga jos biti igdje,sam znam da je ostalo jos malo zaliha,...,jer postoji noviji model. sve isto samo sta taj novi ima oštrije linije i nesto bolju bateriju.
pa sad koji ti bude ljepsi.
btw imao sam ovog novijeg u ruci, nekako mi je krhk, kao da je od stakla, i tezi je od mog mp3ja.
Zadnji uredio vjeko : 30-01-2008 u 23:25
Ovo je stariji model.
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
izgledaju slicno, neznam napamet
Slicno, samo sto ovaj gornji model (NWD-B serija) ne treba sonyev famozni sonicstage, program za prebacivanje mjuze, vec cisti drag n drop.
Ovaj coskastiji je NW-E serija.
I jos jedna napomena, kad se od neke cifre oduzima pdv, ne oduzima se 22%, nego 18%.
Probaj oduzet 22% od 122. Nije isto ko dodat 22% na 100.![]()
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
Bookmarks