Svi dostupni mobiteli sa Wi-Fi: http://www.gsmarena.com/results.php3...s=0&sFreeText=
Sada ovisi o tome koliko misliš potrošiti i što ti treba od funkcija.
Evo zanima me neki mob da ima Wi-Fi,ciljam na N 9500,jer sam limitiran novcem,tako da ne znam ni sam sto bih uzeo.Jos me zanimaju MDA stvarcice,koji imaju Wi-Fi od njih i kakve su cijene i iskustva.E sad vi ste tu da pomognete i to bih vas i molio,puno hvala i pozdrav.![]()
Svi dostupni mobiteli sa Wi-Fi: http://www.gsmarena.com/results.php3...s=0&sFreeText=
Sada ovisi o tome koliko misliš potrošiti i što ti treba od funkcija.
Ovako,to sam vec i sam vidio,i od nekih ljudi opet dobio taj link,a sto se zeljenih funkcija tice,pozeljno je da je smartphone(mada nisam ni vidio Wi-Fi mob a da nije smartphone) a potrosit ne mislim vise od 1500-2000 kn,sto je dosta ogranicen budzet za takvo sto.Ima li tko iskustva sa 9500?
Za taj novac bi uzeo MDA Vario..
Za koliko bi se najpovoljnije dao naci MDA Vario?
2000kn srednja cijena, najpovoljnije oko 1800knIzvorno postao A112
- Red-Gsm.net -
za te pare bi ti bilo doista najbolje uzeti Vario, cijena 1800-2300 ovisno o stanju i garanciji.
N 9500 ja ne bih gledao jer je poprilično nepraktična (čitaj cigla), i mada je ekran veće rezolucije mogu reći da stranice na njoj ne izgledaju nešto puno bolje nego li na Variu.
Mislio sam da će biti neka zamjetna razlika ali nije baš tako.
jedno vrijeme koristio E61 nokiu i prezadovoljan, prvenstveno zbog tipkovnice, mob je tanak, ima sve sto ti treba, poruke pisem u roku keks, itd...baci pogleda, oko 2000 kn je mislimIzvorno postao A112
Prvo pa muško ,hehe :throw:Izvorno postao gogxgogy
Stari moj, zbog ovoga ideš se malo ohladit na tjedan dana bar, hehe.
BTW sumnjam da bi itko to htio mjenjati...![]()
A jos mob nema ni wlan...
Izvorno postao gogxgogy
![]()
![]()
ovaj je gori nego sam bio ja
Meni je moj h6365 sasvim ok. malo je povelik, pa kad telefoniram , ne vidim sa strane. al je fakat dobar.![]()
Zadnji uredio AutoXpert : 27-11-2006 u 00:28
Ako ciljas na neki klasican candybar mob, uzmi Qtek 8310 (vec ga neko vrijeme koristim, mob je super).
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bookmarks