Moze malo vise detalja o navedenom lokalu......
Stanga ?
Kavez ?
Piva ONLY ?
Klopa ?
............
![]()
evo slika
za detaljnije![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Moze malo vise detalja o navedenom lokalu......
Stanga ?
Kavez ?
Piva ONLY ?
Klopa ?
............
![]()
ONE X & Sensation & Desire by HTC
e sad..
ja sam tam bila jedanput.. pive ima, (nema tuborga, mamicu im!!), al i svega ostaloga. klope mislim da nema..
BD je spominjao da ste se jednom okupljali tamo (ne znam u kojem broju, pretpostavljam da je to bilo nesto interno izmedju nasih forumskih gejpeder ljubavnika) tako da bi on mogao imati konkretnije informacije. u svakom slucaju, zero i ja imamo nase okupljanje u utorak, pa bismo se mogli zaletit tamo i izvidit situaciju. utorak jos nije kasno da promjenimo lokaciju ako Maxi ne odgovara, zar ne?
e sad, jel klopa nuzna stavka ili nije? na ovakav nacin nebumo nasli lokaciju.. neki oce klopu, neki oce "pravu" pivu a ne 3 vrste made by pivnica..
dajte ljudi, pa idemo se druzit, a ne mezit do rane zore, nitko se ne zeni/udaje kolko mi je poznato..
sto se mene tice, mozemo kupit cugu na trafiki i zasjest u prakic! bitan je gathering![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ja sam definitivno za Maxi Pub, to mi je pred nosom![]()
Bom Chicka WahWah
Da se nadodam, naša Luna ima pravo. Potpuno. Svejedno je gdje, klopa može il ne mora. Evo sad mi pade na pamet da uvijek možemo u neko doba skoknut do Srbina na Maksimirske ravnice, to je blizu Maxija (ak tam završimo) a klopa je pre-je-be-na. Potrpamo se u aute i za 5 minuta (doslovno) smo tamo.
Glede ankete, dodat ću je ja, nije bed, samo dajte mi (Luna & Zero) na PM pošaljite koje opcije da stavim - al da ne bude 500 komada, nego recimo 3.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
u tom slucaju nemas brige, amara ziher ima. tko ogladni, BD je dao rjesenje(kad smo kod toga, meni netko duguje neke cevape, je'l da Sljaka
salim se, Lunica se zdravo hrani zadnjih dana)
program? hm? tko se zeni? ocemo tamburase il cigane imat? sto mi je promaklo?nema programa, svi na hrpu kako si rekao, hektolitre alkohola pred nas i udri zajebanciju. vjeruj mi, bila sam na okupljanju za 5. godisnjicu foruma i tolko je bilo super da sad evo iniciram iduce okupljanje. ako nekome isfali muzike po zelji, uvijek imate zeru i mene, kad nas dovoljno napijete zavrsit cemo na stolu (najgora varijanta - pod stolom) i osinut po muzici koja srce cepa
lolcina
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
znači biti će veselo . . .![]()
![]()
![]()
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
i to šta kažeš . . .![]()
![]()
Hm... kako se uzme...
Evo popis svih koji bi trebali doć
1. BlueDevil -> ovaj nije nimalo za zehbanciju, ozbiljan skroz, nezna što je zahebancija
2. La_Luna -> ja nikad nisam vidio da se šali. samo politika
3. bbbrljo
4. Ico (makar i samo na jednu Coca-Colu) <-- that's the spirit! tu vi napišite
5. Rospaya
6. Balkanac
7. T-maca -> Zahebant. ma moš si mislit. Ozbiljan skroz
9. sstrizic
10. Sandra Dabo (BD-ova kučna bespomočnica) -> šalit se nezna
11. beetleman (ukoliko mi obaveze dopuste
12. malena - ako budem u Zg dolazim ovaj x ziher
13. V3rt!g(o) - ak bum u mogučnosti -> najozbiljni član na forumu, koji se nikad ne zahebava.
14. gog (je položio 2 ispita skupa sa zerom i ide lokat)
15. whiteboy (hmmmm, da ) -> doktor foruma - to sve govori. nema kod njega zahebancije
16. PNNKAŽNKT * (aka Chelex)-> zahebancija! Što je to? Ko je njega vidio da se ikad zahebava
17. Mala (70% ziher) -> nikad nije za zahebanciju, samo sa sikiricom prijeti
18. Wild-Boy (90% sigurno) - s tim da bi me netko, tko ima volje, pokupio na gl. željez. kolodvoru
19. ravilov (80%, sorry zero...)
20. .El Nino. -> ozbiljan član. nema zahebancije sa njim.
(to, neke članove sam upoznao, pa sam upisao svoje komentare. tek toliko da vidite da neće biti zahebancije)
ovi napisani komentari odgovaraju 0,1% istini
![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
samo da se nadodam na tvoj komentar:
ali ne više od tebe, Zero...
nego, ako i ovi sa % pored imena budu došli, moglo bi to biti malo veće okupljanje...
Nego,ljudi, vidim da je samo 5 ljudi glasalo... dajte i ostali svoj glas...
PS: da li bi neke od tih birtija trebalo nazavati i rezervirati stolove za 12-20 i više ljudi (kao takvih) ??
...edit: definitivno dolazim (odavde krećem u 15.50, u zgb-u sam oko 18h) s tim da me Ico pokupi na kolodvoru- hebemu, ne da mi se lunjat (još da se izgubim pa da i ovaj put ne budem na sastanku -
)...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Evo popis svih koji bi trebali doć
1. BlueDevil -> ovaj nije nimalo za zehbanciju, ozbiljan skroz, nezna što je zahebancija
2. La_Luna -> ja nikad nisam vidio da se šali. samo politika
3. bbbrljo
4. Ico (makar i samo na jednu Coca-Colu) <-- that's the spirit! tu vi napišite
5. Rospaya
6. Balkanac
7. T-maca -> Zahebant. ma moš si mislit. Ozbiljan skroz
9. sstrizic
10. Sandra Dabo (BD-ova kučna bespomočnica) -> šalit se nezna
11. beetleman (ukoliko mi obaveze dopuste
12. malena - ako budem u Zg dolazim ovaj x ziher
13. V3rt!g(o) - ak bum u mogučnosti -> najozbiljni član na forumu, koji se nikad ne zahebava.
14. gog (je položio 2 ispita skupa sa zerom i ide lokat)
15. whiteboy (hmmmm, da ) -> doktor foruma - to sve govori. nema kod njega zahebancije
16. PNNKAŽNKT * (aka Chelex)-> zahebancija! Što je to? Ko je njega vidio da se ikad zahebava
17. Mala (70% ziher) -> nikad nije za zahebanciju, samo sa sikiricom prijeti
18. Wild-Boy (90% sigurno) - s tim da bi me netko, tko ima volje, pokupio na gl. željez. kolodvoru
19. ravilov (80%, sorry zero...)
20. .El Nino. -> ozbiljan član. nema zahebancije sa njim.
21. cvita (da spustim malo prosjek godina, dolazim ako ne budem radio, jos ne znam)
cvita
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Još samo da dogovorimo fiksno vrijeme i to je to![]()
Bom Chicka WahWah
gog i ja nećemo doć prije pola 10, ispit nam počinje u 7, završava u 9. jbga.
Pol osam u maxiju kod stadiona, to je to![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
a faaaak...
kud baš ovaj petak... - http://www.last.fm/event/459441
ak bu u medi na savskoj, navratim možda na pivicu-dvije prije neg zapalim dalje, bil bi red. ak bu u maximiru, daleko mi se od tam transportiravat do save...
ovo je ipak zajebant kaj se ne propušta iako se već dugo s nekima nisam videl a trebal bi...
još videa...
Zadnji uredio zappan : 26-01-2008 u 19:12
meni isto više odgovara savska, za koju sam i glasao. razlog - ispit traje do 9, dok se gog našminka 10, dok mi dođemo do maximira 11... još ak sjebemo ispit obojca, neće nam se ni dat tam odlazit, a do savske pljunemo i onda u onom iskaljivanju bijesa mlatnemo 5 ljutih i da vidiš belajadakle, ovo je taktika, ko me podupire (kad zapp dođe, neće se moć odvojit
)
Bookmarks