a navodno je bilo nešt.....![]()
Igrom slucaja sam bio na trgu u 9 uri, no nisam pratio ovu temu...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
a navodno je bilo nešt.....![]()
Takozvano prokletstvo Tut Ankh Chellexa. A sliku ćeš imat kad se pojaviš na sastanku s fotićemIzvorno postao whiteboy
![]()
E ovome sam se smijao dobre tri minuteIzvorno postao tomo
![]()
![]()
svaka čast, pogotovo za "intelekt delfina"
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Izvorno postao coma_zgb
eh bili smo u onom bircu ispod done,mislili smo u donu al nije bilo mjesta pa dok smo se odlucili di bi sjeli smo u taj..mislim da se bon zove..a da smo napravili par koraka vise i tebe bi sreli...eh![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Svi me znaju u mom zavičaju![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
da, i onda bi svi mogli bezbrizno umrijeti jer smo napravili u zivotu sve sto smo ikada zeljeliIzvorno postao mala
![]()
Sad si ti sarkastičan, ali svi znamo da ti je žao što nisi mogao doći![]()
idem sutra vjutro u zg, ak je neko za kakvu kafu...........
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
vjutre sam v krevetu...![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
bleh...Izvorno postao mala
idem do lili na kavu![]()
i dorucak (cevape)![]()
j viš, da i ja vidim toga cingaca ili čingača ili cingača...kakv več ide,...![]()
čingač (sad meko il tvrdo neznam) nemrem sutra idem s frendicom kupovat nes
škornje?Izvorno postao mala
![]()
a mozda i to..ona si neke cipele ide kupit![]()
Jel netko spomenuo Čingač?![]()
Uvijek za, pogotovo jer mi je 7 minuta od kuće![]()
Nego - danas je subota, a sutra je petak ili nešto tome slično i moglo bi se forumski sastančit ako se nađe kritična masa od barem dvoje zainteresiranih, s tim da jedna od to dvoje mora biti mala, malena, irena, juzrnejm ili neko peto bićence ženskog uvjerenja e kako bi se, ko muhe na med, navukli i ostali žitelji ovog foruma.
ja nemrem danas,dosao mi je decko pa idem s njim a sutra valjda u papayu..nesto se prica..pa kasnije na jarun il nekam....![]()
**** vas što ste zapeli s tim sastančevanjem dangube jedne, sad bi se svaki dan nalazili!
E ne može! Dok ja ne mogu, ne može nitko!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
zapravo,ajmo se svi naci dok wb ne moze![]()
Samo vi dajte! Takav sastanak je već osuđen na propast!
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ajde!!!Izvorno postao mala
![]()
Auuu... neko ima visoko mišljenje o sebi (NHF WB, šalim se)...Izvorno postao WB
A da se dogovorite(mo) jedan dan, al ono popodne, ne predveče... Dok je lijepo vrijeme da se ne smrzavamo... ili su ta okupljanja uvijek po noći, predveče, tj kad padne mrak, tako da vaša lica nitko ne vidi...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
moze,popodne pocnemo i do navecer se ugrijemo![]()
Nego!Izvorno postao Ico86
Vi mislite da vam je prošli put bilo dobro? Bwuahahaha!
![]()
Forumlings do not know jet the meaning of whiteboy!
Hehe, dosadit ćete si brzo ako nastavite ovim tempom...![]()
oni su se mene zazeljeli,kao idemo sastanak napravit,a zapravo mene zele opet vidjet![]()
Bookmarks