Pozdrav
za ovo prvo ti neznam...![]()
hmm...kaj se tiče prognoze...držat ću fige našima da ih pobjede...no ipak imam osjećaj neki da će nas francuzi dobiti...![]()
E narode postovanje.Nazalost necu biti u mogucnosti pratiti utakmicu u Hrvatskoj i zapit se sa nasima dok slavimo pobijedu protiv francuza.
Evo me u Londonu![]()
Zanima me dali netko zna mogu li pratiti utakmicu preko interneta ili na nekom od asta programa-dsf,ard,eurosport???
Provjerio bih ja ali sam knap sa vremenom-imam posla,pa bih bio zahvalan kad bi mi netko javio nacin kako da gledam prijenos.
E ajd sad...da se malo igramo
Sta velite na Prognozu![]()
Moja je pobijedit cemo 2 razlike![]()
![]()
![]()
Pozdrav
za ovo prvo ti neznam...![]()
hmm...kaj se tiče prognoze...držat ću fige našima da ih pobjede...no ipak imam osjećaj neki da će nas francuzi dobiti...![]()
http://vinovo.magnify.net/watch/play...338CG32MPZH1P8
Kraci snimak sa utakmice i da upotrijebim eufemizam "cudna" izjava Line Crvara nakon meca... napao Zvonu Bobana![]()
Protiv Francuza imamo sansu, svaki mec nas, Danaca, Njemaca, Spanjolaca i jos nekih ekipa moze zavrsiti bilo kojim omjerom... mogu nas nakantati, a mozemo i mi njih...
Prognoza --- pobjeda nasih nakon produzetaka
Eurosport British ni dvojka ništa od rukometa ne prenose.. Leteći kanalima ovih dana nisam primjetio da netko sa Astre to isto prenosi![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
pogledaj si kakvu aplikaciju za gledanje uzivo programa prek neta. sigurno ces naci, ako potrefiš.
Imas na dsf-u live prijenos![]()
http://www.dsf.de/de/technik/live/tv...rammSeite.html
I da igramo u 15.30,Nijemci su opet pobijedili sto se tice termina.,
A sto se tice Francuza nisam bas optimistican,nasi su prilicno iscrpljeni i ako im
bude onakav dan kao protiv Danske....
Zadnji uredio Putumayo : 25-01-2008 u 17:11
Za popust od 10$ pri kupnji na Banggood posaljite mi svoj e-mail na PM!
Ma trebali smo u 18.00,ali su se Njemci izborili za taj termin.,
Sto ces ranije od ovoga,jedino se utakmica za trece mjesto igra u 13.00-.
HRVATSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
I u finalu smo... svaka cast
Ma neka smo "francuze" pobijedili,to mi je draze nego bilo koja druga pobjeda!![]()
![]()
Valjalo bi i danas pobjediti
loše dosta, francuzi imaju omoyera...
ruku na srce, bili su dosta bolje, a imali su i suce, a suci kreteni dozla boga
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
ma kako ste samo ovu temu iskopali pored topica o olimpijadi?!
ajmo, sic tu raspravljat o francuzima!
edit: današnji postovi na zahtjev kopirani u navedenu temu.
xlr
Zadnji uredio xlr : 14-08-2008 u 17:46
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bookmarks