u tele2 2595 kuna-obično kod njih mobiteli nisu zaključani,ako misliš kupovati kod t-mobile za unlock kod njih moraš priložiti račun i oni ti ga otključaju tj daju unlock code
Kolika je cijena tog mobitela, u LG-u (nesmije biti kodiran, mora raditi na sve kartice)?
Ako bi se ga uzelo kod operatera, dali se može odkodirati uređaj, ali baš u servisu da ne gubim garanciju, nego da je sve kako treba biti. Koliko bi došlo takvo dekodiranje, ako je moguće, kod operatera ili u ovlaštenom servisu?
Hvala
u tele2 2595 kuna-obično kod njih mobiteli nisu zaključani,ako misliš kupovati kod t-mobile za unlock kod njih moraš priložiti račun i oni ti ga otključaju tj daju unlock code
Zadnji uredio Alienware : 13-01-2008 u 15:24
vidim da mob ima program smart light kojim slike u mraku izgledaju bolje. gdje se nalazi?
Dinamo rules!!!
Otvoriš sliku koju želiš obraditi i u opcijama imaš "SmartLight"
danas sam kupio ovaj mob, bas mi se sviđa... samo me zanima di mogu skinut neke teme i igrice za njega
Kolko si ga platio?
Najbolja stranica na koju sam ja naletio za ku990 ti je http://ku990.co.uk/
Otiđes na forum, registriras se i sve ti je lijepo objasnjeno u vezi moba i kako sto uciniti! Imas tema,igrica itd...
Žena mi koristi k800 i jako puno slika sa flashom. Sad koliko je dobar taj strobe flash u razlici sa xeon flashom u k800?
Čitao sam po netu da je negdje između led-a i xeona. Ali onda je to smeće, radije ću ostat na k800 iako je manje MP i bez stabilizatora
zašto da se svađam kada sam u pravu?
taj flash na KU990 definitivno nije u rangu sa xenonom.po netu imas puno usporedbi pa se uvjeri.evo jedne:
http://www.phonearena.com/htmls/GSM-...ew-r_1889.html
jeli tko probao s karticom većom od 2GB?
nisam probao osobno, no likovi na forumima kažu da koriste 8gb kartice...
Da, našao sam na forumu da radi i sa 8GB, ali moraš ju formatirati na kompu.I navodno mob pokazuje da je 2GB, ali možeš stavljati na nju do 8.
Jeste li zadovoljni sa mobitelom? Koliko baterija izdrži?
ja jesam, ok je. a baterija 2-3 dana ovisi o koristenju....
Ja isto zadovoljan.A baterija od 2-4 dana.
meni je mobitel dosadio nakon 2 tjedna, baterija max 3 dana kod mene
Par pitanja u vezi ovog telefona...
1. Koliko brzo mozete tipkati poruke na njemu i mogu li se tipkati jednom rukom? Da li je tipkovnica kod pisanja SMS-a simulirana 1-9 standardna tipkovnica na mobitelu ili je qwertz?
2. Kvaliteta zvuka kod razgovora je...? Da li ekran radi i dok netko razgovara tj. drzi ga uz uho?
3. Sto sve dodje u paketu s njim u Tele2? Futrola? Handsfree?
4. Prema pisanjima u postovima izgleda da je telefon u Tele2 zakljucan. Moze li se otkljucati?
1. mozes super brzo tipkati (ja koristim mode 1-9 i t9 hrvatski i super je brzo) i onda mozes s jednom rukom, a qwerty je dobra ali moras sa 2 ruke
2. zvuk je odličan, i ekran se ugasi kada pričas s nekime (sto je odlicno dok se vozis -eheh)
3. ne bih znao, nisam ga tamo kupio
4.imas forum na ku990.co.uk i mozes tamo skinuti unbranded firmware, tako da mislim da je to dovoljno za otkljucati...
koliko je doro i sigurno za mob skidati te nadogradnje za mob? tamo sam vidio neki skriveni kod za ku990 i nešto čačkao i mob poludio... morao sam ga putem toga resetirat.... to nije loše sve resetira tako i vrijeme na mobitelu(razgovora) ALI MOŽEŠ SJ... SAMO tako
ja sam 3puta ga cijelog obrisao i stavio par tih firmware jer sam shebo nesto dok sam stavljao teme, pa je 1 bio brandiran firmware, no mob radi savršeno..
Za pisanje SMS-a možeš birati qwerty, 1-9 ili pisanje po ekranu (prepoznavanje rukopisa ili kako se već zove) Ali uglavnom pisanje SMS-a je prilično brzo.
Bookmarks