Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 5 PrvaPrva 1 2 3 4 5 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 26 do 50 od 121
    Super-forumaš Postignuća:
    SocialYour first Group31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Angry

Eeee da!
    Čekam plaču da legne na račun da mogu podmiriti dugove po bankama koje sam napravio da bi ikako mogao normalno živjeti (stan 50m", auto polovni, itd...)i kada sve poplačam ostane mi jedva oko 700kn do slijedečega mjeseca + ponovo dizanje love po Diners i Master i Maestro card sistemima! Draga ne radi a pitanje hoće li ikako i dobiti posao bez neke štele negdje...
    ...i onda im je čudno kada se ljudi poljevaju benzinom i dižu u zrak bombama jer jadni nemaju više izlaza iz dugova a porodica im živi na rubu egzistencije.
    Jedini luksuz mi je evo komp i kablovska TV.
    Ali nada umire zadnja
    "Prijateljstvo je neopisiv luksuz
    biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
    bez da odlučite vagati misli ili riječi."
    George Eliot

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    MOTOROLA Defy +
    Operater
    tele
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a ljudi za to smo glasali...zato i državu vode mafijaši....nemojte se opterečivat i trošit živce kad če nam biti još gore...
    A KAJ SAD TI GLEDAS�

VeteranOverdriveTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    43.984
    Nivo
    51
    Bodovi: 43.984, Nivo: 51
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    povečanje benzina nije opravdano uopće,
    stalno uspoređuje EU sa nama, kako je kod njih benzin
    skuplji nego kod nas... a kod njih su plaće tri puta veće nego kod nas
    moj bratić radi kao građevinski radnik i točno ima 4000€ mjesečno
    a to je još malo tamo. vani ako imaš ugrađen plin u auto još te
    sponzorira država, a kod nas ti još nabiju dodatne troškove !!!!
    svi ovdje pričaju da se svi žale, kako je loše... a ništa ne rade
    da bih trebali proizvodit. ja se slažem da treba proizvodit. ali
    od kud mi lova za stroj. kada dođem u banku kao početnik. samo mi se
    nasmiju u lice. itd.... ako želiš dobit posao na pošteni način to
    je SF.

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da je loše i je...
    Istina je treba radit ali kako kad posla nema i ono što ima treba netko progurati, a i kad se nađe nerjetko je i plača nedostatna za normalan život. Cijena su nam turbo svijetske, a plače hrvatske i do 3x manje nego u razvijenom svijetu.
    Istina je treba i proizvoditi, ali mislim da je lobi određenih jači i da imaju koristi od uvoza tako da je i po tom pitanju veliki ?
    ...,a sad kako se raspravlja i o EU da ili ne, mislim ako uđemo dobit ćemo nešto reda.
    Imam ja i jednu i za kraj, rađe biti u tuđini sit nego svoj na svome gladan. A i svi mi ili neki od naših su nekamo dospjeli radi posla (trbuhom za kruhom), dobili djecu itd i mi smo sada tu di jesmo....

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "Prokleta je Amerika" bi se kod dosta Hrvata mogla prepajevati na ovo:

Prokleta je Badel firma
    I konjak što sja
    Šta mi vrijedi nova jetra
    kad ni bubreg nemam ja.....

Eh, da. ja vam kažem da samo lajete na mjesec.
    Od početka osamdesetih pa naovamo stalno se neka ekonomska sranja događaju. Ovo sad poskupljenje je samo jedno u nizu.

A da se bunimo? Protiv koga? Sanadera? EU? Come on, get serious.

I još nešto, da se ne zaboravi.
    Nema više podjele lijevo i desno, to je postalo potpuno iracionalno. Jedina razumna podjela svekolikog pučanstva je na gore i dolje. Znači, društvena elita (političari, tajkuni, menadžeri, kriminalci i itd) su gore, a raja je dolje.

I naravno da će oni koji su gore, da bi raji (koja je dolje) zamazali oči, stvoriti umjetnu podjelu na lijevo i desno. Tako da se raja ima čime zabavljat dok ih elita izrabljuje.

E sad, tako je svugdje, ali ono što je naš specifikum je izvrnut sustav vrijednosti, koji je na snazi od ranih 90-ih, pa je onda ona gore opisana situacija višestruko potencirana.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Bodovi
    21.128
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.128, Nivo: 35
    Bodovi: 21.128, Nivo: 35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma jebeš našu glupu državu....da mogu otišao bi iz nje....

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    SE W800i, K800i
    Operater
    t-molim
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i bilo bi ti puno bolje negdje vani?
    usporedbe radi, cigarete su kod nas 20 kn, u londonu 6,5 funti, u francuskoj 5-6 eura.... placa jednog vozaca autobusa u engleskoj je 2000 funti, najam stana u okolici londona je minimalno 500 funti mjesecno, svaki ulazak u grad autom je 8.5 funti.... da ne pricam o cijenama kruha, kojeg btw nema u pekarama kao kod nas nego u supermarketima, i to nema veze s nasim kruhom.... pitajte slovence, talijane ili bugare i rumunje kako im je od kad su u eu..... koliko smo izvora vode vec prodali, koliko drva izvozimo za bagatelu da bi uvozili skupi namjestaj od istog tog drva.... europa nas samo ceka da pokupuje i ostatak obale.... koliko je banaka u hrvatskom vlasnistvu i koliko je clanova uprave tih banaka hrvata? postajemo jeftina radna snaga i to je realnost.... placevi nam se zatvaraju jer je sve duplo jeftinije po ducanima.... krediti se dizu za obleku, aute, skijenje, ljeto, hranu, mobitele...... absolutno sve.... lako je pljuvat po hrvatskoj i brijat kako je vani bolje.... umjesto da gledate filmove i serije (americku propagandu) rade nadite nekoga iz susjednih zemalja i popricajte s njima da vidite kako je to u bijelom svijetu.... pitajte ih kako im je placat zdrastvneo i nadat se da se nece razbolit jer opet stizu novi krediti.... odite malo u svijet pa donesite neki realan sud, a ne ovako pricat bezveze
    Vi vidite stvari i pitate zasto. Ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam zasto ne?

Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Samsung S22 Ultra
    Operater
    T-Vip2
    Bodovi
    33.109
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.109, Nivo: 44
    Bodovi: 33.109, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni je super, nemam pojma što se tu bunite bezveze...

SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao jay Pregledaj post
    Meni je super, nemam pojma što se tu bunite bezveze...
    Ma sve su to reakcionari, anarhisti, radikali, crveni zeleni i zuti vragovi, januski diletanti i prodane duse.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Tek rođen Postignuća:
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...je drži vodu što je napisao njoffra ali činjenica je da se u Europi ili USA živi bolje, a i lakše (priznali ili ne), ima više mogučnosti. Primjer imate i kod nas koliko ih dolazi ili ima želju da potraži posao u Zagrebu (mislim da zagrepčani znaju o tome), tako je i vani. Istina je da sam ljetos kao student radio u USA i samostalno živio i zaradio tako da sam donekle upoznat životom, a i cjemama tamo, 20% do 50% jeftinija tehnika i obleka nego u HR ili EU, hrana kako što (tu negdje).

Pr.
    uzeo mob HTC P3600 za 600$ + dodataka koji kod nas se sigurno ne dobije a mob u HR dođe 1000$
    za avio povratnu kartu na relaciji ZG-NY-ZG hrvat radi cijeli mjesec, amer jedan tjedan (prosečna primanja jednog i drugog)

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Neka nokia
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A protiv koga bi ti prosvjedi trebali biti usmjereni da bi postigli nesto?

Situacija je grozna, ali nasa vlada moze uciniti malo ili nimalo po tom pitanju. Moramo uvoziti naftu i zato se cijene benzina moraju usporedjivati sa ostalim drzavama jer je svi placamo po istoj cijeni.

Druga stvar; place u javnim sluzbama. Realno gledano oko 50% sluzbenika bi trebalo dobiti otkaz jer su tehnoloski visak, njihove poslove danas automatski rade (ili ih mogu raditi) kompjuteri. I sad ce neko reci da im se ne smije dati otkaz jer moralno nije u redu baciti ljude od 50 godina na ulicu (i nije). A njihovi sindikati sad najavljuju prosvjede da im se digne placa i da se sprijece poskupljenja, sto ide po principu "zatvori oci i deri se". Ako vlada smanji cijene, tj odrzi ih na lanjskim razinama onda im mora i smanjiti placu jer drzava je i ovako na knap. A ako im poveca placu onda mora povecati i namete sto nas vraca na pocetak.

Lijepo je imati ideale, ali realnost je jasna. Svijet se vrti oko nafte. A da nas 4 miliona dodjemo na markov trg ne bi postigli apsolutno nista, jer ni sanader ni milanovic ne mogu utjecati na naftu.
    It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    SE W800i, K800i
    Operater
    t-molim
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i onda putuju po svijetu i sve im je jeftino. isto tako mi idemo u poljsku, cesku, rumunjsku i bugarsku pa se cudimo kak je jeftino. imas vise mogucnosti za rad, ali tamo zivis da radis, nema punih cvjetnih trgova u podne preko tjedna, niti punih birceva po novoniklim shoping centrima jer svi crnče da mogu platiti iducu ratu kredita za kucu i auto koji su podigli cim su se zaposlili. stede novac za obrazovanje djece jer se nadaju da nece biti neobrazovane bitange koje ce jedva spajati kraj s krajem. kod nas je isto tako, bez faxa se mozes nadati da ces imati 6000 kn placu max. makar ni s fakultetom nije neka pjesma
    Vi vidite stvari i pitate zasto. Ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam zasto ne?

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    K800, K320i, 6080
    Operater
    VIP/T-Mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    najsmješnije su mi reakcije ljudi koji govore da "svi kukaju, a nitko ne radi". ljudi koji ne rade ni ne kukaju. kukaju oni koji dobijaju plaću, a ista im ispari u roku od par dana.

što se tiče eu, jedan vrlo vrlo bitan pomak, na koji gotovo nitko ne gleda je ukidanje carina - i da uvozimo nešto, izađe nas jeftinije.

treća stvar - svi trkeljaju o tome kako imamo slavoniju, pa ne moram ništa uvoziti, nego se sve može proizvesti. pa odite onda živjeti u slavoniju?! niti je tamo tako bajno što se tiče proizvodnje, niti ljudi imaju volje za to. poljoprivreda je nesiguran sport, gdje se kroz par sati može doživjeti višemilijunske katastrofe. a plus da ne pričam o tome da su hrvati takav narod - i kad bi im se u zlatu plaćalo, bilo bi im malo. naravno, svatko će za sebe reći da je to realna cjena za njegov rad i trud i sve to. ali, mi ne živimo u svijetu u kojem se plaća nečiji rad i trud, ako se kod drugog može dobiti po jeftinijoj cijeni.
    kupce ne zanima koliko si ti čega uložio u proizvodnju - nejga zanima gotovo proizvod, i ako ga vani može dobiti po povoljnijoj cijeni, naravna je stvar da će ga od tamo i uzeti.

što se tiče usporedbe životnih standarda, mislim da je to malo smiješno. netko je spominjao plaću nekog britanca od 2000 funti, pri čemu je 500 stanarina, a cigarete 6,5 funti.
    zamislite 2000kn plaću, i stan 500kn, a cigarete 6,5... meni to čak ni ne izgleda tako strašno.

naravno da je tuđe uvijek bolje, pitali mi to nekoga iz hrvatske, ili nekog iz francuske, uvijek će se dobiti odgovor da je lakše živjeti negdje vani.
    a jeste li se ikada zapitali zašto je tako?? jednostavno, tuđe je slađe

VeteranOverdriveTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    43.984
    Nivo
    51
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao njoffra Pregledaj post
    i bilo bi ti puno bolje negdje vani?
    usporedbe radi, cigarete su kod nas 20 kn, u londonu 6,5 funti, u francuskoj 5-6 eura.... placa jednog vozaca autobusa u engleskoj je 2000 funti, najam stana u okolici londona je minimalno 500 funti mjesecno, svaki ulazak u grad autom je 8.5 funti.... da ne pricam o cijenama kruha, kojeg btw nema u pekarama kao kod nas nego u supermarketima, i to nema veze s nasim kruhom.... pitajte slovence, talijane ili bugare i rumunje kako im je od kad su u eu..... koliko smo izvora vode vec prodali, koliko drva izvozimo za bagatelu da bi uvozili skupi namjestaj od istog tog drva.... europa nas samo ceka da pokupuje i ostatak obale.... koliko je banaka u hrvatskom vlasnistvu i koliko je clanova uprave tih banaka hrvata? postajemo jeftina radna snaga i to je realnost.... placevi nam se zatvaraju jer je sve duplo jeftinije po ducanima.... krediti se dizu za obleku, aute, skijenje, ljeto, hranu, mobitele...... absolutno sve.... lako je pljuvat po hrvatskoj i brijat kako je vani bolje.... umjesto da gledate filmove i serije (americku propagandu) rade nadite nekoga iz susjednih zemalja i popricajte s njima da vidite kako je to u bijelom svijetu.... pitajte ih kako im je placat zdrastvneo i nadat se da se nece razbolit jer opet stizu novi krediti.... odite malo u svijet pa donesite neki realan sud, a ne ovako pricat bezveze
    ispravak... plaća vozača je 4000 funti. bila je ta spika na 101-ci

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kako vrijeme prolazi, život će biti skuplji. Kad se svemu tome doda naftna kriza, problem se potencira. Možemo se bunit protvi Đorđa Buša i ne znam koga radi cijene nafte, al zaqurac.

Jedino mi je smješno što smo popušili 140 mil € pomoći iz PHARE progama, a sve radi nesposobnosti administracije.
    I sad opet - Idemo dalje....

Tek rođen Postignuća:
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Drug Mile Pregledaj post
    Kako vrijeme prolazi, život će biti skuplji. Kad se svemu tome doda naftna kriza, problem se potencira. Možemo se bunit protvi Đorđa Buša i ne znam koga radi cijene nafte, al zaqurac.

Jedino mi je smješno što smo popušili 140 mil € pomoći iz PHARE progama, a sve radi nesposobnosti administracije.
    I sad opet - Idemo dalje....
    e to je naša realnost NAŽALOST, ali je super na uloženo, tako da nam je i dobro na ono koliko naši ulože

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Neka nokia
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne moze se usporedjivati standard samo po placi. Npr 10,000 kn kolko je engleska low income placa je nama nezamisliva kao minimalac. Ali npr u londonu je taxi pizza oko 120 kn, kutija marlbora 80 kn itd.
    It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    SE W800i, K800i
    Operater
    t-molim
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sorry al bio sam nedavno u londonu i pise ti na autobusima da traze vozace za 2000 funti, tako da su ovi na 101 fulali

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vidim da se puno bulazni s paušalnim podacima koliko je plaća, koliko je Marboro, koliko je Opatija.

Jedino mjerodavno je GDP po stanovniku po paritetu kupovne moći.

GDP PPP u Britaniji je cca. 30.000 $
    U HRvatskoj 12.500 $

Znači da je kupovna moć u Engleza 2,5 puta veća nego u Hrvata

Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izjava da posla ima, samo ljudi ne zele raditi je samo djelomicno tocna. istina da nas ima svakakvih, i da neki ni u ludilu ne pomisljaju raditi van struke, no kad voda jednom dodje do grla, ne biras sto ces raditi. samo sto se onda prihvacaju poslovi na crno, bez prijava, pa to prema statistikama hzza opet ispada kao da nitko ne radi. i ja sam, nakon sto sam zavrsila faks bila primorana raditi na crno, jer u struci posao nisam mogla dobiti. tako da sam prakticki godinu dana bila na burzi. nakon toga usljedilo je godinu i pol pakla kod privatnika, mnogi su mi rekli da mi se dive kako sve to prezivljavam i ostajem raditi, no koliko god da je tesko, uvijek se sjetis kako je to biti bez posla, i sretan si sto imas kakvu takvu placu.
    danas sam u drzavnoj firmi, no samo na pola radnog vremena i boga molim da se otvori neka zamjena ili nesto za puno radno vrijeme. o ugovoru na neodredjeno mogu samo sanjati. mogucnost za kredite nemam. u maksimalnom dopustenom minusu sam, a i njega ce mi za 6 mjeseci srezat, jer su mi primanja sada za soma kuna manja. zivim sa starcima koji su umirovljenici. jedini luskuzi su mi pretplata na mobitel i maxdsl na kompu kojeg mi je sklepao frend. yebeni luskuzi
    24 su mi godine. oke, nije to tak puno, ali svejedno, da pozelim brak, obitelj, djecu, na koju yebenu foru da ja to izvedem? di da zivim? s cim da kupim auto? a o troskovima zivota da ne pricam..
    ne znam ama bas nikoga tko danas zivi bez kredita i minusa!! i onda ce doc neka tamo europska unija, i koja meni i svima nama korist od nje? standard i cijene ce se izjednacavat s ostalim clanicama, no opet se sve svodi na isto. doci ce dan kad ce nasa mjesecna primanja mozda i biti 4000 eura kao sto je netko naveo, ali ce svi ostali troskovi zivota rasti ekvivalentno s tom placom, pa onda tu jos nadodajte nove poreze koje ce donjeti unija.. nista se ne mijenja, ama bas nista!
    ajmo konkretno uzet jednu razvijenu svicarsku za primjer! imam frendicu koja gore zivi prakticki od rodjenja, tamo je zavrsila skolu, ima njihovo drzavljanstvo. i sad se ta cura vratila u hrvatsku i ovdje zavrsava ekenomski faks koji ce joj u svicarskoj biti priznat. zasto? zato kaj bez njega posao ne moze dobiti, a cijene skolovanja su puno vise no sto su kod nas. cijene iznajmljenih stanova, troskovi zivota, to su cifre koju su nama nezamislive. i tako je apsolutno svuda u svijetu!
    valjda je jasno da problem nije u vlasti na vrhu, nije u europskoj uniji.. problem je poprimio karakteristike globalnog razmjera. i samim time ova tema zapravo ni nema nekog smisla. tako nam je kako nam je, promjene nece doci preko noci, niti mi kao pojedinci, drzava ili clanica nekog saveza mozemo igrati presudnu ulogu u njihovom provodjenju.
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Neka nokia
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    LA nuna imas pametna razmisljanja

Gledam na drugoj temi decka od 15 godina koji je spreman dati 4000 kuna za jaknu i kapu, eto ti tu glavni problem; u skolama ih pilaju sa 120 lektira i 300 datuma iz povijesti umjesto da ih uce osnovama monetarnog sustava, dionicama, poslovanju, konkurentnosti. Pa se mi onda cudimo zbog cega se netko zaposli sa 20 godina, zivi sa starcima u stanu i digne kredit 7 god na 1/3 place samo da bi u dvoristu bio audi a3 ili bmw.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To je nama naša borba dala.....

Nema veze, bit će gore.....

Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Slide Pregledaj post
    LA nuna imas pametna razmisljanja

Gledam na drugoj temi decka od 15 godina koji je spreman dati 4000 kuna za jaknu i kapu, eto ti tu glavni problem; u skolama ih pilaju sa 120 lektira i 300 datuma iz povijesti umjesto da ih uce osnovama monetarnog sustava, dionicama, poslovanju, konkurentnosti. Pa se mi onda cudimo zbog cega se netko zaposli sa 20 godina, zivi sa starcima u stanu i digne kredit 7 god na 1/3 place samo da bi u dvoristu bio audi a3 ili bmw.
    dobro je jos ako se zaposli pa dize kredu, ja znam mnoge koji su se bacili u kriminal zbog visokih apetita.
    ali kad pogledas, nama je sve sivo.. minusi, prezivljavanje, krediti, i opet minusi..
    njima je ili crno, ili bijelo! ili ga ulove, pa potone na dno dna, ili mu je milina i zivi od svog kriminala kao bubreg u loju barem ima solucije. mi nemamo ni to, imamo puko prezivljavanje
    poznajem osobu koja je odlezala svoje zbog oruzanih pljacki.. prividno je u njegovom zivotu bilo sve super, sin jedinac, starci koji ga obozavaju i rintaju da mu mogu svasta priustiti.. ali inteligentno momce je zakljucilo da ne zeli do starosti rintati za neku mizeriju, da si ne smije dopustiti da ga djeca jednog dana nesto traze a on im to ne moze priustiti, i povrh svega glavni argument mu je bio da on zeli stalno biti uz svoju djecu, a rintajuci, on to nije u mogucnosti. zato se momce bacilo u kriminal.. jbg, nije mu uspjelo.. ali da je, kaj bi mu falilo osim mirne savjesti?
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ la luna

kakve veze ima rast troskova zivota i mjesecna primanja sa EU? kakve poreze ce nam donijeti EU? Pises o tome kako ce nam troskovi rasti zajedno sa placom, kao da je situacija fiksna i ne mijenja se... kakve veze EU ima sa time? Ne razmisljas racionalno, pljujes po EU jer ce oni nama ovo i ono, a pricas gluposti.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    SE W810i
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa i nije glupost. EU ima određena očekivanja od svojih članica i zakone koje su možda sposobne provoditi ekonomski razvijenije države, ali ne i naša.
    naše gospodarstvo daleko zaostaje sa svojim razvojem i sve dok ono ne bude na istom nivou kao i drugih zemalja članica, ulazak u EU će za nas biti medvjeđa usluga.

i da, netko je napisao da je bez faxa, max. moguća plaća 6000kn. LOL. kao dijete prosvjetnih radnika, koji imaju fakultet, mogu vidjeti koliko on malo znači za visinu plaće. no, s druge strane, poznajem dečka koji se bavi dostavom hrane i zarađuje 8000-10000 mjesečno. toliko o tome koliko se cijeni naobrazba...
    .
    If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 5 PrvaPrva 1 2 3 4 5 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Iste grafičke drugi proizvođači
    By informer in forum Stolna računala
    Odgovora: 15
    Posljednji post: 04-07-2007, 20:26
  2. Neupućeni građani u raljama T-COMA
    By koccolino in forum Fiksni operateri
    Odgovora: 20
    Posljednji post: 11-03-2007, 22:19
  3. Neupućeni građani u raljama Optime!