...pritisni CTRL+ALT+DEL, odi gore na Datoteka -> Novi zadatak -> i upiši Explorer...
Imam jedan cudan problem na kompu,nakon paljenja uopce mi se ne vidi start menu,kao ni iconice,pokreonuo sam firefox preko WIN + R,koristim Xp black edition,pa ako netko ima kakva prijedlog bio bi mu zahvalan!
...pritisni CTRL+ALT+DEL, odi gore na Datoteka -> Novi zadatak -> i upiši Explorer...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Da to sam prvo probao,ali nazalost nista![]()
lol pa ka jsi mislio tim dobit , pokretanjem explorera.exe ..cc moji noobovi![]()
pogledaj da ti ta traka koja je inace dole nije lijevo desno ili gore.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Htjeo sam dobti ponovno pokretanje explorera,ne IE,nego windows explorer,naravno da nije,pa nema ni iconica
Ma nije skriven,a i da je ne bi falile iconice,recimo kad odem run,pa onda browse,pa desktop,sve iconice su tamo,dok na desktopu ih nema...
Sad planirao napraviti repair SFC /scannow,ali kad pokrenem cmd mi se odmah zgasi
Cini se jedino rijesenje reinstall winsa...
FORD FOCUS RS500
I like it!
no , doso ti je virus . stavi nove windowse , po mogucnosti XP SP2 vulgaris , nikakve black GTR trubo GT edition .
vrlo rijekto imam potrebu za tim.za to bi se trebao zbrejkat cijeli sistem.onda prvo ugasim explorer.exe i opet ga pokrenem , al velim to je tak rijetko da ono..pokretanjem explorera u čudim situacijama pomaže
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Evo slike
http://img99.imageshack.us/my.php?image=problemeq9.jpg
Ma kakvi windowsi idem sad backup napraviti i stavljam ubuntu,dosta je bilo problema
Otisao sam u safe mode,napravio system restore,i sad je sve ok
Hvala svima na pomoci!
Bookmarks