Evo sad sam probal ić na repair sa CD-om od Windowsa, ali piše nekaj da je verzija na kompu drugačija od one na cd-u i obrnuto
Danas sam instalirao nod32- prije sam koristio avast, i on je našao pun k virusa i kad sam sve to rješio komp je prestao štekat, CPU i PF usage su se smanjli i sve je bilo super dok ga nisam resetirao. Windowsi su se počeli dizat te se je pojavila slika- background no ne i ikone, start, desni klik ne prima i sad sve radim preko task managera.
Već sam probao u New task upisat explorer.exe jer ga u procesima nema, pa se start upali na sekundu i ugasi
Help!!!
There are no shortcuts in evolution.
Evo sad sam probal ić na repair sa CD-om od Windowsa, ali piše nekaj da je verzija na kompu drugačija od one na cd-u i obrnuto
nemoj radit repair nego ih nanovo instaliraj
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Format i fresh install,ako se budeš za**bavao s ovom instalacijom,samo ćeš bespotrebno gubiti vrijeme. Samo pogledaj da ti nije slučajno uključena opcija "Auto-hide the taskbar" - u Control Panel > Taskbar & Start Menu. Mislim malo vjerojatno,al frend je šizio tjedan dana zbog toga,dok mu nisam pokazaoMožeš probat skinuti program TweakUI (sa microsoft.com,dio paketa PowerToys XP),i u njemu lijevo dolje imaš opciju Repair,pa onda na Rebuild Icons. Možda proradi,ali kao što rekoh,kompletna reinstalacija je možda najbolje rješenje,naravno ako imaš backup svega važnog sa sistemskog diska
Ma stavio sam nove wndowse
Bookmarks