koliko znamenaka možeš utipkat? ako osam onda upiši osam nula. a ako neće onda skini program P2k advanced editor i imaš opciju da iščitaš kodove s mobitela i to je to...
Poštovanje.
Neki dan sam našao motorolu v3 bacenu bez sim kartice. zaslon otisao, tipkovnica itd. pa sam ubacio svoje dijelove i pokusao ju pokrenutim. trazilo me pin sim-a, a iza toga jos nekakav cudan koji se nekako zvao s 5 slova (pocinje sa s ili m.. tako nesto). Pokusao 3 puta unijeti nekakv broj i onda je odustao i kaze da kontaktiram svog providera.. moze pomoc?![]()
koliko znamenaka možeš utipkat? ako osam onda upiši osam nula. a ako neće onda skini program P2k advanced editor i imaš opciju da iščitaš kodove s mobitela i to je to...
|\/|0T0r0La
Trazio te "subsidy zaporku"...Tri puta si fulo i to je ....znak..da nastupa ekipa sa foruma! Koji bootloader je gore? Kad pališ drži # and * zajedno i pokazat će ti bootloader "black screen" i nešto piše, a ti nama reci šta...A onda ćemo ti možda reć šta dalje, zato jer o ovome imaš u Threadu: "Unlock Motorola"...svašta...
A i pogledaj si u : "Sticky Motorola Superthread" tamo imas sve što ti treba
Da, to je to
Evo i podataka
Boot loader
08.23
SW version:
R374_G_0E.40.9 CR
E sad,imaš u temi "linkovi" moj post za nekolicinu bootloadera, pa si to skini. I medju njima imaš ( U raru zapakirano)bootloader 08.23 to 07.D0 nfr(no flip reaction) i rukni taj boot prko RSD-a ili MFF- a koje ćeš takodjer nać medju linkovima. Dakle treba ti(ako nemaš) PST, P2k driveri,neka novija verzija(po mogućnosti) i Flash backup s kojim ćeš napravit backup PDS zone i rasključat mob . A to sve nađeš u temi " linkovi". A poslije po želji možeš roknut neki drugi soft ili šta već..I dalje slobodno pitaj šta neznaš da ti pomognemo
PS: Nek me neko ispravi ako gdje griješim...
e sada novi problem, nigdje MMF ni RSD-a! linkovi na linkovima ne valjaju!
Zadnji uredio Saggy : 12-01-2008 u 15:27
Zadnji uredio The Judge : 12-01-2008 u 16:32
Preporučam da se mob flasha sa 07.D0 bootloadera zbog eventualnih problema sa unlockom.
P2k easy tool koristi za unlock
ma nije me bilo kotkuce tako da nista od PM... sta ce trebat unlockati??
sad me i sam uredjaj poceo zazati... OMG
morat cu ga opet rastavljati
uff... uspio sam spojiti mob i instalirati drivere.
u RSS-u v401 sam ubacio 07DO.shx i on ga pocne obradivati, dode do 100% in onda kaze failed!
pomoc?
napravih isto sa BootLoader_07_D0_for_08.23_.shx i kaze PASS
sto sad?
Zadnji uredio Saggy : 15-01-2008 u 15:58
tocno kako sam napisao je bilo
ovako, rjesio sam s RSD om to sto je trebalo i sad mi je na velikom zaslonu samo bijelo svjetlo a na malom pise ubacite SIM. prosli put kad sam to pokusao, nisam napravio apsolutno nista korisnog. koji bi trebao biti sljedeci korak?
ovako prvo s RSD Lite 4.1 napravi flash s nekim kompletnim monsterpackom i mob mora raditi normalno, zatim s P2k Easy Tool 3.9 napraviti unlock putem TP i gotovo...
|\/|0T0r0La
Bookmarks