OT:kakve su ovo igre što imaju u sebi folder meta-inf i puno razbacanih file-ova?
OT:kakve su ovo igre što imaju u sebi folder meta-inf i puno razbacanih file-ova?
zeemax
gdje se nalaze?
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
na kompu.ubacio bih u mob,ali ne znam da li su za neki od emulatora ili što.na mjestu gdje sam skinuo piše java,a ni traga jad i jar fil-ovima
zeemax
nemam pojma,prije nekog vremena sam si instalirao neke n-gage igre koje sam samo morao prekopirati na MMC u System/apps/"ime igre",i to mi zvuci kao da je to...
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
laku noć.treba biti na poslu ujutro u 7h
zeemax
probati ću,ali mislim da su te koje si ubacivao oriđiđi n gage igre 5-25mb,a ovo je oko 500kb
zeemax
Kad skines java igru,ako imas winrar mozes ju otpakirati.Kad ju otpakiras dobijes folder sa meta-inf i fileovima.Tako je bar meni na kompu.
Ali ju nesmiješ otpakirati jer neće raditi.
Kako je A112 rekao to nisu ngage igre nego java. Nemoj otpakirati .rar ili .zip nego ga samo preimenuj u .jar
samo preimenovat i onda bi trebalo raditi?kako da promijenim ime extenziji kada pokušam ponudi mi samo promijenu imena igre,a extenzija se samo pokazuje kao win rar?oprostite ako je glupo pitanje
zeemax
U win si uključi prikazivanje ekstenzija za poznate vrste datoteka.
Joj ovo su osnove informaticke fizike
Tools, Folder Options, View, Show hidden files and folders.
I onda promjenis extenziju iz .rar ili .zip u .jar
niti sam informatičar (školovani) niti sam fizičar,a danas mi je glava duplo veća nego inače,pa ću teško i vidjet što piše na ekranu moba.Izvorno postao Šile
zeemax
preimenovao i poslao,ali stalno izbacuje neku grešku.šteta
zeemax
to su ti jar. igre ali mozes otvorit sa winrarom i untra ima meta itd-.
N-gage igrice su ti u APPS, SIS, i BLZ formatu, Symbian igrice su ti u SIS formatu, a java igrice su u JAR formatu. Ako ih otpakuješ, ne vrijede ništa!!!
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
pa daj nekome pošalji taj file da pogleda šta je to...
Bookmarks