Pozz...
ovako kupio sma prekjucer nokiu N73 al to nije ista nokia ko i ove druge N73 ima screen touch i dual sim i kamera je bez bljeskalice dok je kod druge nokie sve identicno!!! Jel to neka drugacija verzija ili nesto?!
zahvaljujem unaprijed![]()
![]()
Kupio si kineza a ne nokiu
Kaže sve identicno
Znaci ne valja ti naslov a i u krivi podforum si stavio temu, treba ici pod ostali proizvođaci![]()
a gle na njemu pise nokia N73! a na kinezima pise n73??
koji *****
ovo je pravi:
ovo je kineski
sad pogledaj da se sam uvjeris... al nadji tog tko ti je to prodo, nazovi ga kao trebas jos jedan ili tak nest da se nadjete pa ubij Boga u njemu..
A i ti bi mogo postat malo pametnij jer ak dajes 200+ Eura za mob valjda ces se prvo malo raspitat na netu, od prijatelja i sl. ili ga bar provjeri u svojoj ruci pred tim od kog kupujes
Zadnji uredio timmy75 : 11-01-2008 u 14:47
Koliko si ga platio? Pitam zato jer po oglasnicima pravu N73 dobijes ispod cijene kineske!
Zadnji uredio kresoml : 11-01-2008 u 19:10
Zasto tu firmu Nokia ne tuži? Zbog imena, ipak je to zabranjeno
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
pitaj boga gdje se to sklapa i na koga glasi firma.ne mozes nikoga tuziti i gotova stvar!![]()
aha, to se negdi u štaglju sklapa![]()
Pajdo mu je prodao muda pod bubrege ali mislim da ga je ipak dobio po nižoj cijeni od prave nokie, ima par ljudi prodaje kao N95 a isto kinez po znatno nižoj cijeni....
Čim stave dual SIM pod specs, kinez je u pitanju jel jessy?![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
da, po tome ih je najlakše prepoznati
ahaha welcome to china town,cak i ja skuzim da ne pise nokia nego NOKLA
lol man u got SCAMMED,nadji tog điđebajtera i malo ga istuci,al samo malo..
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
daj nabaci kakve slike tog kineza, i kakav je ?
daj neke specifikacije
Eto ti su kinezi poznati po slabim kamerama iako pise da su 3,2 npr a vrhunac im je 1.3 mpx bar ovis likovi sto su dosada kupili tak je bilo onda vecina ima TS i dual sim uglavnom totalno neisplativo...
jel pase na tog kineza kaj od nokie N73 il je to sasvim 10 nes
To je nešto sasvim deseto, jedina veza koju ima taj Kinez s Nokijom je dizajn i ništa više.
Bom Chicka WahWah
jel postoji za to hr meni i jel to opce ima OS
Bookmarks