jel pase na tog kineza kaj od nokie N73 il je to sasvim 10 nes
jel pase na tog kineza kaj od nokie N73 il je to sasvim 10 nes
To je nešto sasvim deseto, jedina veza koju ima taj Kinez s Nokijom je dizajn i ništa više.
Bom Chicka WahWah
jel postoji za to hr meni i jel to opce ima OS
stvarno daj recenziju
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pogledajte : http://www.youtube.com/watch?v=oSN1ovcnPkI
mob je za quratz
ovo je stvarno bezobrazno i hvala bogu neuspjesno kopiranje!
meni nije jasno kak itko moze zamjeniti pravi n73 s ovim i jos kupit ga...
Osim toga kod nas se na Kinzima jako dobro zarađuje. Takav mobitel u Kini dođe oko 120$ - provjereno! Makar, tu lovu definitivno vrijedi, ali ne više od toga...
Zadnji uredio .El Nino. : 04-02-2008 u 19:43
Bom Chicka WahWah
bas sam pogledao video,,, jehote x pta brze ulazi nego normalna nokija..viš ti kineze kak su ga ''nabrijali''.. lol
Netko čuo da ima Nokiu N73 te kao dobar mobitel pa i on ubo isto ali onu Kinesku... to sam naveo kao jedan moguči primjer.
A mene zanima gdje se proizvodi NOKIA N73?
U kojoj tvornici u kojoj državi?
Najvjerojatnije u istoj tvornici kao i NOKLA N73, jer znaju kaj treba i kak treba, jer kak napraviti kopiju bez originala?
Ja sam uvjeren da nije u istoj tvornici. Kopiju naprave bez beda, kupiš original i imaš svoju kopiju, naravno ne mislim na sebe da to mogu i Vas ovdje, ali ekipa... Tako su i Japanci 50-tih god. prošlog stolječa kopirali elektroničke naprave pa ih pogledaj danas.
Malo out teme ali pred par godina su u Kini otkrili tvornicu gdje su sklapali Audi A6 za svoje, na crno, tržište, čisto sumljam da im je Audi u tome pomagao pa tako misli da je slučaj i s Nokiom.
na internet brzo procure informacije,tako i slučaj nebi bio i ovdje,uvjek postoji krtica u kompaniji koja proda info o mobitelu (na čemu se vrti,od čega je napravljen,..itd) za neku lovu drugome ,ovo sigurno nije iznimkakak napraviti kopiju bez originala?
Nisam tu kinesku imao u rukama ali čisto sumljam da je iste kvalitete kao i original, a i da su od istoga materijala, možda na oko DA. A pitanje što pod "haubom" kineska vrti Symbian ili made in China.
Dobro, NOKIA ima neke standarde za kvalitetu....
Vidio sam tu fake nokiu i cim sam je uzeo u ruke odmah sam vidio da je fake, a nisam znao prije toga.... vidi se po izgledu i kvaliteti da to nije nokia.....
Bookmarks