Editirao sam gornji post s novim saznanjima.
Skinuo sam spot s vodafone live portala, platio 7 kuna da vidim i to čudo, slika je sranje , a zvuk i još veće ko za to sranje da lovu stvarno nezna što će s njome.
Sad se bavim trenutno videom, igram se s winavi mp4 konverterom , sve pet ima sve što treba ali ne kuži izgleda filmove s ac3 zvukom, pa sam posegnuo za media coderom koji je vrlo fino to odradio. I sad misterij nikako nemogu shvatiti odnos bitratea rezolucije frameova i zvuka, eksperimentirao sam tamo i ovamo i još ništa nisam skužio. Evo što se zbiva, na istim postavkama različiti filmovi se različito vrte, neki ispadnu upravo savršeno neki zapinju ton kasni i sl., lupim najveći bit rate film se vrti saršeno 4096???, fps 30??, drugi film stavim 15 fps i 384 bitrate zapinje???, a najveće sranje mi se dogodilo jutros, kodiram s mediacoderom film izgleda super titl se vidi čitati, 16:9 film je cropan automatski na 4:3 vrlo lijepo je to odradio, postavke audio 30, reza 320x240, 15fps, bit rate 384 (ovo je postavka koja najčećše da dobre rezultate, vjerujte mi brojni eksperimenti su to potvrdili). Pustim film trzucka, ton nije sinkroniziran, puštam tako film par puta i odjednom ide savršeno sinkroniziran i bez ikakvog trzanja? To sam već i ranije primjetio kao da filmove koje je jednom odvrtio od početka do kraja idući put bolje vrti, isto je i s kretanjem po izborniku media playera, kad dodaš nove filmove ili ih nema ili je strašno spor kad ih malo sve izvrti odjednom sve glatko ide. Ne kužim to i nemogu ga uhvatit ni za glavu ni za rep zakaj se to zbiva. Uglavnom od početnog razočaranja odgledam na kraju film u stvarno super kvaliteti slike i zvuka i čitljivog titla preko cijelog ekrana bez ikakvog problema.Media coder mi je zasada favorit.Imam još jedan film s njim nikada nikakvih problema savršena slika i zvuk rađen u winavi converteru postavke video 320x240, 384 bit rate, 15 fps, audio 32000, 96, izgleda da je to kombinacija koja najčešće daje dobre rezultate. Mada svrbi me što dobijem super film i na maksimalnom bit rateu i 30 frameova na koncu sonyev demo ima 25 frameova, ? zašto to ne pali sa svim filmovima?Misterij za koji nemam vremena.
Što vi imate reći o tome?
Zna li netko što je s onom funkcijom pod zabava my tv koju ja nemam iako je u uputama ima i preko koje navodno vipovci mogu gledati rtl tv program djabe?

Odgovori uz citat
). Pustim film trzucka, ton nije sinkroniziran, puštam tako film par puta i odjednom ide savršeno sinkroniziran i bez ikakvog trzanja? To sam već i ranije primjetio kao da filmove koje je jednom odvrtio od početka do kraja idući put bolje vrti, isto je i s kretanjem po izborniku media playera, kad dodaš nove filmove ili ih nema ili je strašno spor kad ih malo sve izvrti odjednom sve glatko ide. Ne kužim to i nemogu ga uhvatit ni za glavu ni za rep zakaj se to zbiva. Uglavnom od početnog razočaranja odgledam na kraju film u stvarno super kvaliteti slike i zvuka i čitljivog titla preko cijelog ekrana bez ikakvog problema.Media coder mi je zasada favorit.Imam još jedan film s njim nikada nikakvih problema savršena slika i zvuk rađen u winavi converteru postavke video 320x240, 384 bit rate, 15 fps, audio 32000, 96, izgleda da je to kombinacija koja najčešće daje dobre rezultate. Mada svrbi me što dobijem super film i na maksimalnom bit rateu i 30 frameova na koncu sonyev demo ima 25 frameova, ? zašto to ne pali sa svim filmovima?Misterij za koji nemam vremena.
kvaliteta i više nego prihvatljiva skoro pa misliš da je kodirano, pola sata 85 mb, imam karticu od 4 gb pa vi vidite treba mi samo severina 

Ja sam se dohvatio k750 s vodafone sw-om prije par mjeseci i uz pomoc ovog foruma napravio apsolutno sve sto se moglo bez ikakvih problema... Prekjucer sa k530 prebacio na w660 isto tako uz pomoc ljudi i tutoriala ovdje i nema nikakve greske..

Bookmarks