za to ti treba GPS modul, koji spojiš sa mobom preko BT-a... pa teko onda možeš pokrenut navigaciju...
ja imam jedan problemčić sa gps na 6120c nekužim kako da pokrenem navigaciju iki ti sa satelitom vezu nikako da to napravm neznam
za to ti treba GPS modul, koji spojiš sa mobom preko BT-a... pa teko onda možeš pokrenut navigaciju...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ajel nema on u sebi taj gps senzor takav sam dojam dobio u uputama a zato i pita stalno za povezivanje bluetutom tu je kvaka znači . A imam još jedno pitanje imam kartu igo od bratića na 1giga kartici sa crackom i cjela europa ali neznam dali se to može pokrenut na mobu
6110 ima gps, a ne 6120
ako ga imas na kartici, isprobaj, ne vidim u cemu je problem iako jos nisam vidio da igo radi na symbianima
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
nekužim kako da ga instaliram kako da pokrenem instalaciju
ako imas .sis file pokreni ga, ako nemas onda zaboravi na to
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
nepodržava taj oblik datoteke
a tomtom gdje da ga skinem šta i kako
Zadnji uredio Ico : 11-11-2007 u 22:59
rješio ja to sa nokia mapom pomogli prijadelji sa foruma i sada radi jedino nemam zvučnu navigaciju iako sam zakupio licencu jer tom tom nisam uspio poloviti konce ali budem pokušao.
evo vrati se ja iz češke slovaćke i mađarske i navigacija je radila super samo mi nije jasno ovo glasovno navođenje jer mi ne radi a zakupio sam licencu za 30 dana nije mi jasno a jel samo navigacija bude radila kad istekne licenca i kako da ju malo zeznem ili produžim možda vraćanjem datuma. E da radila je super i toćna je bila brno u ćeškoj sam savladao super samo malo glupira kod izračuna rute kako može najbrži put biti 135 km a kada ja skrenem svojim putem onda preračuna 85km i to po vešina glavnim putevima
dali bi na mojoj nokiji 6120 radio TOMTOM MOBILE 5 - NAVIGATION-SOFTWARE HANDY/SMARTPHONE jel bi rdilo to na nokiji
jel imas GPS adapter?
PS. tomtom ima gadnu hr kartu
koji je best buy od GPS modula da se može nači kod nas ne previše para(do 700kn)....cuo sam da je bitno koji čip ima....
-i ima li to svrhe opče ili da dam 2000kn baš za gps uređaj neki ili i odje če raditi uredno.....treba mi čisto za putovanja, bicikla, i kad odem negdje.....neču ga koristiti svakodnevno......i kako sve to izgleda na 6120.....
Imam ja i vanjski GPS preko blututa i nokia maps koji sam skinuo ali neće da radi jer sam ga licencirao u 11mj pa isteklo i neće više mislim navigacija da radi a karta je ok nije loše ja sam bio onda u češkoj i u slovačkoj
Bookmarks