Ovdje se nalaze slike pa komentirajte u ovoj temi SLIKE
Link sad valja![]()
Ovdje se nalaze slike pa komentirajte u ovoj temi SLIKE
Link sad valja![]()
Zadnji uredio sonyck : 21-10-2007 u 15:42
upravo ga gledam,znaci ipak valja.
sto se tice kvalitete slika, mogu reci da mi se uopce ne svidjaju jer na otvorenom su dosta mutne,a u zatvorenom prepune šuma i s losim detaljima.
...slike su dosta loše za novi mob, ali nisam ni očekivao neku kvalitetu...dok ona slika s full zoomom je totalno nepotrebna, jer svi znamo čemu služi digitalni zoom...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ja nisam ni ocekivao bolje slike u unutrasnjosti ali me iznenadilo da su i vani jako mutne...sto se tice full zuma zna se da je bezveze![]()
ma slike su koma,kao i video...totalno neupotrebljivo,k750 papa sve te od 2mpx,sam tak...
Nije stvar samo u 2MPx. Imao sam N70 i neusporedivo bolje slike radi od ove 6120c koju sad imam, a isto je 2Mpx.
Ovaj zbilja ima slabu kameru, a skužio sam da se jako lako zaprlja ono staklo iznad leće pa su odmah mutne slike. nema nikakav poklopac za tu kameru... Tu su valjda uštedili, da mu spuste cijenu i smanje dimenzije.
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
ma fotić od 6120 se nemože mjeriti sa n70-koji odmah iza k750 po kvaliteti 2mpx mobova,čak i od n90 bolje fotke daje...
Da i bas ste nasli od kojeg moba usporedjivati slike. To je jeftini Symbian. Normalno da se moralo nesto zrtvovati.
Meni slike izgledaju kao na motorolinim 2 mpx modelima. Hehe.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks