ja imam na e61i msn live. ako oćeš javi se na pm pa ti mogu poslati.
Kako bih mogao napraviti da na nokii E65 imam msn messanger i da ga mogu koristiti za razgovore preko WLAN-a?!
Što bih morao instalirati, odakle skinuti, i što naštimati?
Ako netko ima iskustva ili ideje, bio bih zahvalan
...Baš pokušavam potražiti na netu kako da si na E65 stavim GPS sustav. Tražim "okolo" smart2go-a... Kakva su vaša iskustva?
E da..., ovo mi je 1. post na ovome forumu pa svima pozdrav![]()
ja imam na e61i msn live. ako oćeš javi se na pm pa ti mogu poslati.
skinuo sam MSN live... nisam ga još pokrenuo na mobu. jednom kada ohvatim neku WLAN mrežu budem ga isprobao...
šta se tiće GPS-a, iako sam spomenuo smart2go, baš skidam nokia maps softver pa ću probati njega koristiti.
smart2go, tomtom... nekima trebaju bluetooth gps točke, nekima se plačaju karte... a ja bih da bude free...
imate kakva iskustva s nokia mapsima?
može li se s msn messangerom pričati preko WLANa s nekim tko je negdje s kompom?
nemam baš iskustva s tim stvarima, pa zato ovakva pitanja![]()
eo ovak, ja imam Live Messenger na mobu [N80] i normalno kontaktiram s ekipom. spajam se preko WLAN-a i konekcija je više nego dobra, možeš slat fotke i to al neznam kolko je ograničenje u mb (probo sam pjesmu poslat pa veli da je preveliko) i jedina mana je to kaj nemožeš vlastite emoticone gledat i slat. e da možeš i voice clipove slat(puno brže ide dopisivanje voice clipovima kad si na mobu)... a o GPS-u neam pojma
Dobra tema, i mene interesira isto to, ja plpaniram kupit E65, pa bi volio da mi neko to napiše - detalje o tome, jel se to može skinut sa msn-ove str. na mob pa se dopisivat preko WLAN-a, jel postoji MSN mobile koji se ne plača kad si na internetu ? To je to, hvala, javite se na daniel_g145@hotmail.com, hvala !
svaka internet aplikacija , ako se spojiš preko wlana ti je "besplatna" , ovisi na čiji se router nakačiš , ja na e65 imam msn mobile i google talk instalirane , s tim da mi i stranica e-buddy čak možda i bolje radi nego msn aplikacija na mobu (isto preko wlana , naravno)
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
koristim fring,moze i skype i msn i google itd.i radi,nekidan sam se nakacio na tudji ap i dopisivao se preko skypa,pokusavao sam zvati,ali mi signal kasni.sve aplikacije sam nasao na ovom forumu.zivjeli
Bookmarks